Challenge us
menu

Google Analytics implementatie

Van business ambities naar volledige en accurate data.

Zonder accurate en volledige data is het onmogelijk maximaal resultaat uit jouw Digital Strategy te halen. Iedere dag waarop je niet de juiste keuzes kunt maken op basis van de juiste data kost geld! Een goede implementatie van Google Analytics is dan ook essentieel.

Meet alles wat ertoe doet

Wij helpen organisaties met Google Analytics implementaties die je in staat stellen om het volledige succes van je Digital Strategy te meten. We gaan dus verder dan het standaard meten van bezoeken en conversies. Onze webanalytics consultants zorgen ervoor dat alle relevante mogelijkheden van Google Analytics worden benut. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het inzichtelijk maken van retourpercentages per bron en het beoordelen van campagnes op basis van de daadwerkelijke leadwaarde (uit je CRM pakket). Kortom, alles meten wat er toe doet!

Hoe we Google Analytics implementeren

  • Inventarisatiemeeting waarbij we business ambities en online doelstellingen bespreken
  • Bepalen van de juiste databehoefte in een webanalytics-strategie
  • Beschrijven welke technische wijzigingen (aan je applicatie) nodig zijn voor de juiste implementatie
  • Begeleiding bij en toetsing van technische wijzigingen aan je website/webshop/app (indien nodig)
  • Volledig inrichten van Google Analytics (m.b.v. Google Tag Manager), inclusief rapportages en dashboards


De output

Het resultaat is een volledig ingericht Google Analytics account die door middel van rapportages en dashboards inzicht geeft in alle relevante vragen voor het maken van de juiste keuzes. Door onze kwalitatieve implementatie weet je zeker dat de data die je ziet ook écht klopt. Vraag hieronder vrijblijvend een adviesgesprek aan voor meer informatie. Heb je al een bestaand account? Dan is ? Dan is één van onze andere Google Analytics diensten - zoals een Google Analytics audit of training - misschien wel wat voor jou.

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.

Emerce100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23