Challenge us
menu

Google Analytics audit

Toets je data op volledigheid en nauwkeurigheid

Een Google Analytics audit is van grote waarde voor organisaties om maximaal resultaat uit de online strategie te kunnen halen. Tijdens zo’n audit controleren we de inrichting en de statistieken. Zijn ze volledig en nauwkeurig?

Wat toetst onze audit?

Naast het implementeren van Google Analytics zelf, helpen wij organisaties ook hun business ambities te bereiken door bestaande implementaties te toetsen. Onze Google Analytics audit beantwoordt de volgende vragen:

  • Klopt je data? Is de data die je op dit moment ziet 100% accuraat? Dagelijks zien we dat organisaties beoordelen en keuzes maken op basis van data die incorrect is, veroorzaakt door een niet-juiste Google Analytics implementatie. 
  • Meet je alles? Meet je alles wat je zou moeten meten om de juiste keuzes te maken? Meet je wel alles wat invloed heeft op het online succes? Reken je campagnes bijvoorbeeld af op aantallen leads, zonder te weten welke campagnes nou zorgen voor die paar leads die klant worden? 


Hoe we dat doen

  • Inventarisatie meeting waarbij we business ambities en online doelstellingen bespreken
  • Bepalen van de juiste databehoefte in een webanalytics-strategie
  • Toetsen van de bestaande Google Analytics op basis van correctheid en compleetheid
  • Adviesrapport met concrete adviezen voor correcte en complete data


De output

Het resultaat is een concreet advies waarmee een Google Analytics implementatie kan worden gerealiseerd die inzicht geeft in alle relevante vragen voor het maken van de juiste keuzes. Zowel (eventueel) benodigde aanpassingen aan je website/webhop/app als aanpassingen binnen de set up van Google Analytics. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag hieronder een adviesgesprek aan.

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.

Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24