Challenge us
menu

Webredactie

Webteksten, copywriting, webredactie

Ken je die websites waarbij men zich heeft uitgeleefd met verschillende lettertypes, lettergroottes en flitsende kleuren? Erger jij je ook wel eens aan de talloze spelfouten die je op websites aantreft of aan een eindeloze herhaling van zoektermen? Een eerste indruk maak je 1x. Dan kan het maar beter perfect zijn.

Een websurfer leest niet

Het schrijven van webteksten is een vak apart. Een websurfer leest namelijk niet, hij scant. Adwise heeft een webredactie die daarop inspeelt met krachtige en inspirerende teksten. Niet te moeilijk, zonder al te veel vaktermen en gericht op jouw doelstellingen en doelgroep.

De zoekmachine bepaalt of jij bezoekers krijgt

De meeste internetgebruikers zoeken informatie via zoekmachines. Je wilt dus een zo hoog mogelijke zoekmachine ranking. De content van de website speelt daarbij een belangrijke rol. Onze webredacteuren gaan daar effectief mee om. Zij kennen de spelregels die horen bij het zoekmachinevriendelijk schrijven van webteksten, maar zorgen er wel voor dat de content prettig leesbaar en commercieel aantrekkelijk blijft.

Totaalaanpak

Adwise zet al bij de realisatie van de website de expertise van haar webredactie in. Deze schrijft in nauw overleg met jou de content. Dan weet je in elk geval zeker dat de basis staat. Maar helemaal af is een website nooit. Om de aandacht van de bezoeker vast te houden en een hoge positie binnen zoekmachines te bereiken, zul je de website regelmatig moeten 'verversen'. Daarbij kun je denken aan nieuwsberichten of bijvoorbeeld nieuwe artikelen. Ook daarvoor kun je de expertise van Adwise inroepen. Een pakkende tekst maakt jouw website helemaal af. Wil je meer informatie, dan nodigen wij jou uit contact met ons op te nemen.

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.

Emerce100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23