Challenge us
menu

Contentontwikkeling

Webteksten, foto's, films, banners en meer

Op het gebied van contentontwikkeling heeft Adwise verschillende vakspecialisten onder één dak. Dat is het grote voordeel van een full service bureau: je kunt alle benodigde content bij één partner afnemen, zodat alles helemaal op elkaar afgestemd is. Met als resultaat optimale conversie. Deze verschillende diensten zet Adwise graag voor je in op het gebied van contentontwikkeling:

Webteksten

Goede content wordt geschreven door professionals die weten wat scoort. Om die reden kan Adwise ook jouw webteksten verzorgen. Wat je vakgebied ook is, wij hebben de online copywriter die zich verdiept in de materie en aansprekende teksten schrijft. De teksten van de website dienen natuurlijk een commercieel karakter te hebben, want je wilt een zo hoog mogelijke conversie bereiken. Conversiegericht schrijven is echter een vak apart. Zeker als de webteksten ook nog goed scanbaar en geoptimaliseerd voor de zoekmachines moeten zijn. Adwise helpt je met teksten die aan alle eisen voldoen. Lees meer over onze webredactie.

Fotografie

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden, zo luidt het spreekwoord. Eye track testen ondersteunen die stelling. Het is dus heel belangrijk dat je de juiste fotografie gebruikt op de website. Zeker in een webshop is het van essentieel belang dat je goede foto’s gebruikt. Uit tests blijkt dat hiermee meer conversie wordt behaald. Adwise helpt daar graag mee.

Film

Online video is niet meer weg te denken uit ons hedendaagse mediagebruik. Ook voor jouw website kan een film een welkome aanvulling zijn op de overige content. De bezoeker wil immers graag alles op een presenteerblaadje aangereikt krijgen. Met rich media zoals online video kom je aan deze wens tegemoet. Je kunt film inzetten als promotiemiddel, maar ook als service of instructie. Adwise werkt samen met specialisten die alles weten van videogebruik op websites in diverse formaten. Maak je wensen kenbaar en wij regelen het.

Animaties

In bepaalde gevallen zijn animaties een ideale manier om bijvoorbeeld de werking van een product te demonstreren. Maar je kunt natuurlijk ook jouw bedrijf promoten met een opvallende animatie. Als de doelgroep daar ook baat bij heeft, helpen wij graag met de realisatie van deze animaties.

Banner- en tekstadvertenties

Online advertising kan op vele manieren. Onder andere door middel van banners en tekstadvertenties. Adwise werkt hier al jaren mee en kan precies vertellen welke zaken garant staan voor een optimale conversie. Denk hierbij aan het tekstgebruik of de inzet van animatie in banners. Wij helpen je verder!

Internetgames & entertainment

Niets werkt zo verslavend als een goede internetgame. Wil jij jouw organisatie ook op een ludieke, mogelijk virale manier onder de aandacht brengen? Adwise zorgt voor de juiste mate van entertainment op jouw website. Meer over internetgames & entertainment

E-mailtemplates

Ook e-mails en digitale nieuwsbrieven kunnen geoptimaliseerd worden. Adwise ontwikkelt graag e-mailtemplates voor jou die continu getest worden voor nog meer conversie. Denk hierbij aan optimalisatie van de spam-rate, gebruiksvriendelijkheid van de lay-out en het testen op verschillende e-mailprogramma’s.

 

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.

Emerce100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23