Challenge us
menu

Online business development

Samen succesvol business ambities realiseren

Ben je op zoek naar een online strategie die leidt tot meer business? Wil je met een professional sparren over de online toekomst van jouw organisatie? Adwise is gespecialiseerd in Online business development en helpt graag bij strategische vraagstukken en het optimaliseren van online rendement. Onze specialisten hebben een achtergrond in marketing & sales, bedrijfskunde en internettechnologie en hebben bovendien jarenlange ervaring.

Wij kunnen helpen bij de ontwikkeling van jouw business door online een merk te bouwen en jouw producten & diensten winstgevend te vermarkten in bestaande en nieuwe markten. Dit doen wij door middel van omzet- of leadgeneratie, opbouw van naamsbekendheid en online branding, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast kijken we naar het klantperspectief en het kostenperspectief. Wij helpen bij het verbeteren van klantervaringen en besparing van kosten door online serviceverlening, klantenbinding en (her)activatie.  

Strategische vraagstukken

Adwise gaat verder dan het geven van advies. Wij ondersteunen bij de ontwikkeling van jouw internet marketing strategie of helpen bij het oplossen van individuele strategische vraagstukken die leiden tot meer business. Naast consultancy en strategische ondersteuning kunnen wij ook zorg dragen voor de gehele implementatie en optimalisatie. Wij hebben diverse specialisten voor online media ontwikkeling en management & optimalisatie. 

Voorbeelden Online business development

  • Effectief en kosten efficiënt een merk bouwen online door de juiste doelgroep te bereiken en zorg te dragen voor branding, engagement en activatie.
  • Succesvol nieuwe (internationale) markten aanboren door bereik, presentatie en conversie: kwalitatieve leads realiseren die waardevol zijn voor jouw business en bijdragen aan meer omzet. Wij kunnen de buitenlandse marktpotentie in kaart brengen en bepalen hoe succesvol jouw dienst of product in het buitenland kan zijn.
  • De marketingkosten efficiënter besteden of reduceren door geautomatiseerde online serviceverlening wat bijdraagt aan een optimale klantervaring, klantloyaliteit, betrokkenheid en binding.

Hoe kunnen we je helpen?

Ben je benieuwd hoe Adwise de online business van jouw bedrijf kan vergroten? Heb je een strategisch vraagstuk of wil je sparren met een internetprofessional? Neem gerust contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar mogelijkheden voor jouw bedrijf binnen Online business development. Ons uitgangspunt is altijd het behalen van maximaal online rendement.

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.

Emerce 100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23