Challenge us
menu

Digitale transformatie

We leven in een digitale wereld waarin de technologie zich sneller ontwikkelt dan ooit. Big data is overal en voor iedereen beschikbaar. Klantgedrag verschuift van offline naar online of naar een combinatie hiervan. Social media kanalen vliegen je om de oren en maken van iedereen een journalist.

De wereld digitaliseert razendsnel

Digital is geen verlengde van je marketing-, logistiek-, of bedrijfsproces. Het treft al je bedrijfsprocessen. Digital is in alle werelddelen, landen en branches in beweging. Het belang is groot. We weten allemaal wat er met bedrijven als Kodak, Free Record Shop en Hyves is gebeurd. In tegenstelling tot de groei van bedrijven als Airbnb, Uber en Spotify.

Digitalisering marketing en bedrijfsprocessen

Om bij te blijven is het essentieel om digital te integreren in je bedrijfsstrategie en de toekomst als kans te zien. Uitstellen is geen optie. Het complete digitalisatieproces noemen wij een digitale transformatie. Dit proces gaat verder dan alleen het digitaliseren van marketing-, en bedrijfsprocessen, het vernieuwt je businessmodel. 

Een digitale transformatie is complex en omvat veel aspecten. Het vereist een nieuwe mindset, de kracht én middelen om deze verandering aan te gaan. Als je weet hoe de wereld vandaag verandert is het gemakkelijker om in te spelen op de veranderingen van morgen. Wij maken dit proces eenvoudig, door het proces stap voor stap aan te vliegen.

Digital Transformation Modeling

Adwise helpt organisaties bij de uitdagingen van een digitale transformatie. Dit doen wij door Digital Transformation Modeling (DTM).

Wij nemen je aan de hand van veel ervaring stap voor stap mee in dit proces. Complexe processen vragen namelijk om eenvoud. We bekijken het proces vanuit een grote invalshoek maar maken het proces werkzaam. We hakken het proces als het ware in kleine stukken, waardoor het hele traject overzichtelijk en beheersbaar blijft. Hierdoor is er een optimale controle over het proces en is er de mogelijkheid om snel in te spelen over veranderende omstandigheden zoals innovaties of nieuwe inzichten. 

Adwise is jouw digitale radar

Digital en Adwise zijn al meer dan 15 jaar onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met de beste specialisten en een innovatieteam aan boord, zijn we jouw persoonlijke digitale radar. Wij zitten dicht bij ontwikkelingen van de grote techfabrikanten als Google, Facebook en Amazon en zijn actief in alle branches. Door gebruik te maken van de laatste technologieën vernieuwen we businessmodels en zo ben én blijf je als bedrijf relevant in de continu digitaliserende wereld. We kijken hierbij niet alleen naar marketing of techniek maar je complete business. Zodat jij continu op voorsprong wordt gezet. 

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.

Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24