Challenge us
menu
Succesverhalen

De ontwikkelingen die onze oud cursisten hebben doorgemaakt

Succesverhalen

Adwise Academy leidt tientallen deelnemers per jaar op met cursussen en trainingen op het gebied van digital. Het doel: individuen en bedrijven helpen voorop te lopen in de digital wereld. Lees hier de ervaring van onze oud cursisten, waar de cursussen van de Adwise Academy hen hebben gebracht en welke ontwikkeling zij hebben doorgemaakt.

Digital Marketing basiscursus

Maak kennis met de basisbeginselen van digital marketing.

Ontwikkel jezelf

Met het Adwise Academy blended learning programma.

De Adwise Academy combineert en integreert klassikale activiteiten met online trainingsmethodes, coaching en mentoring. Zo zetten wij samen met jou de volgende stap in je carrière. Onze eigen ontwikkelde opleidingsmethodiek waarbij blended learning de basis is, is gebaseerd op inzichten en bevindingen van onze cursisten en trainers en is daarnaast gecertificeerd door SkillsTree. Door trainingen op verschillende manieren aan te bieden zorgen we ervoor dat je de lesstof echt eigen maakt. Deze manier van lesgeven zorgt voor nauw contact tussen jou, je mede-cursisten en trainers.

Leerplannen

Kies de route die bij je past.

  Starter Basis Basis Plus
Aantal trainingen 5 10 11
Personal branding
Sollicitatietraining
Selfmarketing
Adwise meeloopdag
Digital marketingplan
Certificaat    
  Aanmelden Meer info Meer info
  €1.950,-
Volledig vergoed*
€2.950,-
Volledig vergoed*
€3.950,-
Volledig vergoed*

 

* Wij checken vrijblijvend of je in aanmerking komt voor volledige vergoeding.
Nu aanvragen!

Marlies Potgieter

Cursist Digital Marketing Basis & Advanced cursus.

"Het enthousiasme van de trainers werkt aanstekelijk. Zeker de manier waarop ze alles uitleggen en laten zien. Goede trainingen met afwisseling (interactie) tijdens de lessen en een goede verdeling van de onderwerpen. Vooral dat je het samen doet met andere cursisten; iedereen is enthousiast. 

De combinatie van de trainers en de stof maakt dat je uitkeek naar de volgende les. De training is zeer waardevol. Ik ben erg blij met wat ik geleerd heb, dat ervaar ik wekelijks in mijn werk tijdens het gebruik van Social media. Zonder deze training had ik dit heel anders aangepakt. Zeker na de advanced training besefte ik dat er nog veel meer te leren valt. Ondanks dat de lessen nu wegens Corona/COVID19 online via Zoom worden gegeven, zijn ze nog steeds goed te volgen en ontzettend leuk!

Op mijn werk is inmiddels mijn huidige functie veranderd als gevolg van de cursussen. Ik draag nu de verantwoordelijkheid over de website en de Social media en heb er onwijs veel plezier in!"

Jeremy Stam

Cursist Development Basiscursus.

"De Development Basiscursus bij de Adwise Academy heeft voor mij deuren geopend en mij in staat gesteld te doen wat ik het liefste doe. Na meerdere mislukte pogingen mijzelf te ontwikkelen als developer is het uiteindelijk gelukt met behulp van een zeer vakkundig team.

De workshops samen met de uitstekende begeleiding hebben ervoor gezorgd dat zelfs met weinig achtergrondkennis een goede basis kan worden gelegd om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van development. De cursus heeft ervoor gezorgd dat ik de switch heb kunnen maken naar developer, een switch waarvan ik zelf nooit gedacht had deze te kunnen maken.

Kortom, ik vond de Development Basiscursus ondanks de intensiteit erg interessant en leerzaam!"

Joost Bolk - oud cursist Adwise Academy

Joost Bolk

Cursist Digital Marketing Basis & Advanced cursus.

"Ik vond beide cursussen heel professioneel en ik heb heel veel geleerd. Elke week stond er weer een vakbekwame trainer met passie te vertellen over zijn of haar specialisme. Het aanstekelijke enthousiasme heeft mij ook aangespoord om, los van de opdrachten, echt in de lesstof te duiken om er nog meer over te weten te komen. Het concept en content gedeelte is iets wat bij mij past en deze cursus is voor mij ook echt een eye-opener geweest om hier meer mee te gaan doen. 

In mijn werkveld heb ik niet alle theorie kunnen toepassen. Ik heb wel adviezen gegeven aan onze marketing afdeling op het gebied van SEO en SEA en ik heb wel data kunnen uitlezen, maar ik heb niet de mogelijkheid gehad om hier zelf actief een SEO of SEA campagne mee te starten. Alle andere thema's die aan bod zijn gekomen tijdens de cursus heb ik volop toegepast in mijn werkveld. Zonder deze cursussen had ik hier niet zo'n goede invulling aan kunnen geven. Dit heeft uiteindelijk geleid tot een kortere doorlooptijd in onze salesfunnel en een hogere productiviteit. Ook heeft het voor mij persoonlijk geleid tot een andere functie in het bedrijf waar ik werkzaam ben."

Twents Fonds voor Vakmanschap

Twente investeert in een Leven Lang Ontwikkelen.

Kom jij in aanmerking?

Je bent werkende, werkzoekende of ZZP'er en je wil jezelf ontwikkelen in je eigen vakgebied, of juist in een andere branche of werkomgeving. Na aanmelding bij het Twents Fonds voor Vakmanschap krijg je ondersteuning van een loopbaanconsulent van Leren en Werken Twente of het Loopbaanstation. Zij voeren een loopbaangesprek met je en beoordelen jouw aanmelding.

Criteria

 • je woont in Twente
 • de scholing versterkt jouw positie op de arbeidsmarkt
 • je huidige opleidingsniveau is maximaal een MBO 4 diploma
 • de gewenste scholing is tot maximaal MBO niveau 4
 • de opleider is een erkende onderwijsinstelling.

Voor wie?

Maak kennis met digital marketing.

De wereld verandert in sneltreinvaart richting digital. In iedere organisatie en functie krijg je er mee te maken.
Wil jij jouw skills verrijken, aantrekkelijk zijn en blijven op de arbeidsmarkt door kennis van de basisbeginselen van digital marketing?
Volg nu onze basiscursus digital marketing. Wij werken met SkillsTree, die de kwaliteit van de cursus op verschillende manieren waarborgt.

Upgrade Jezelf - Regio Zwolle

Regio Zwolle investeert in mensen en ieders talent.

Kom jij in aanmerking?

Ontwikkelfonds Regio Zwolle roept werkgevers op om juist in deze tijd te investeren in (toekomstige) medewerkers om hen te upgraden. Ook werknemers mogen aanspraak doen op de subsidie. Dus wil je dat jouw medewerkers of jijzelf talenten ontdekken, nieuwe kansen opdoen en nieuwe vaardigheden leren door middel van bij-, her- of omscholing? En woon in je in de Regio Zwolle? Dan kan jij in aanmerking komen voor Upgrade Jezelf.

Criteria

 • je woont in Regio Zwolle
 • je bent werknemer of werkgever
 • voorafgaand heb je een gesprek gehad met een loonbaancoach van het Leerwerkloket
 • de opleider is een erkende onderwijsinstelling.

Regio Achterhoek

De Achterhoek stimuleert jouw ontwikkeling.

Kom jij in aanmerking?

Meer info volgt snel.

Criteria

 • je woont in Regio Achterhoek
 • je huidige opleidingsniveau is maximaal een MBO 4 diploma
 • de opleider is een erkende onderwijsinstelling.

Adwise Academy

Erkend als e-Academy learningpartner.

Adwise Academy is een erkende opleider. Thuiswinkel.org heeft Adwise bestempeld met het label: e-Academy learningpartner. Hiermee tonen wij aan dat onze opleidingen kwalitatief én actueel zijn. Daarnaast geven onze trainers regelmatig trainingen en masterclasses bij opleidingsinstituten als Beeckestijn Business School en Frankwatching. 

e-Academy Learningpartner 

Tosca Jacobs - oud-cursiste Adwise Academy

Dit zeggen onze deelnemers

Succesverhalen.

"Ik heb via het Twents Fonds voor Vakmanschap inmiddels twee cursussen bij Adwise kunnen volgen. De mogelijkheid om deze opleidingen te volgen kwam op een heel goed moment. We moeten met de tijd meegaan anders blijf je steken waar je nu zit. Als je kijkt wat we 5 jaar geleden deden en hoe het nu is digitaal gezien, dan is dat zo’n groot verschil. Je kan het je niet veroorloven om daarin niet mee te gaan, want dan mis je op een gegeven moment de boot."

Tosca Jacobs Administratief en creatief medewerker bij Nielz Café
Tosca Jacobs - oud-cursiste Adwise Academy Tosca Jacobs Administratief en creatief medewerker bij Nielz Café
Marlies Potgieter - oud cursiste Adwise Academy

Dit zeggen onze deelnemers

Succesverhalen.

"Via het Twents Fonds voor Vakmanschap kreeg ik een vergoeding voor het volgen van de cursussen. Superleuk! Inmiddels is mijn huidige functie door het behalen van de certificaten ook veranderd, ik draag nu de verantwoordelijkheid voor de website en de Social media."

Marlies Potgieter Creatieve secretaresse bij Avedan
Marlies Potgieter - oud cursiste Adwise Academy Marlies Potgieter Creatieve secretaresse bij Avedan
Henrieke Nevenzel - oud cursiste Adwise Academy

Dit zeggen onze deelnemers

Succesverhalen.

"Het Twents Fonds voor Vakmanschap heeft mijn cursus bij de Adwise Academy gesubsidieerd. De cursus heeft mijn positie zeker verstevigd als zzp’er op de arbeidsmarkt. Ik heb nu een grote opdracht als online marketeer die ik waarschijnlijk niet had gekregen zonder deze opleiding. Hier gaat het om contentmarketing, zoekwoordenanalyse en de customer journey, dus dat past perfect."

Henrieke Nevenzel Eigenaar Van Ols Communicatie
Henrieke Nevenzel - oud cursiste Adwise Academy Henrieke Nevenzel Eigenaar Van Ols Communicatie

Onze Academy trainers

Delen graag hun kennis vanuit hun expertise.

Patrik Hilferink Digital Advertising Marketeer
Ruben Timmermans Performance Manager
Marten Kracht
Marten Kracht Head of UX & CRO/ UX/CRO Consultant
Loraine Seliger Data Marketeer
Angelique Prenger Brand & UX strategist
Davey Stokkers Head of SEA / Senior digital advertising marketeer
Eelco ter Hedde Digital Advertising Marketeer
Wouter Nieuwerth Head of Data & Analytics / Senior Analytics Consultant
Shari Jalimsing
Shari Jalimsing Head of SEO / Senior SEO marketeer
Milou Grunder
Milou Grunder Senior Content Marketeer
Britt Veldhuis Content & Social Marketeer
Elke Eijsink Marketing Automation Specialist
Tom de Haas Learning & Development Manager

Laat je opleiden door award-winning experts uit de praktijk

Ontwikkel jezelf en de positie binnen jouw bedrijf.

Check alle cursussen en trainingen

Studiebelasting, kosten en certificering

Training en coaching door onze award-winning professionals.

Studiebelasting

De studiebelasting is ongeveer 3 uur per training. Er zijn in totaal 5 trainingen.

Na afronding

 1. Ben je in bezit van het Digital Marketing Starter certificaat.
 2. Ben je bekend met de basisbeginselen van Digital Marketing.

Kosten

De kosten voor de opleiding bedragen: € 1.950,- excl BTW. In veel gevallen wordt dit volledige bedrag vergoed. De reden hiervoor is dat digital marketing door de overheid gezien wordt als een kansberoep. De overheid investeert daarom in de kennisoverdracht binnen dit domein.
Enthousiast geworden? Meld je aan en wij checken geheel vrijblijvend of je in aanmerking komt voor volledige vergoeding. 

Enthousiast?

Wij checken vrijblijvend of je in aanmerking komt voor volledige vergoeding.

Enthousiast?

Wij checken vrijblijvend of je in aanmerking komt voor volledige vergoeding.

 

Emerce100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23