Digital Recruitment Basiscursus

Meerdere startdata.

Aanmelden voor vergoeding
 
Almelo

Meerdere startdata beschikbaar
's middags of 's avonds

Twentepoort West 10
7609 RD Almelo

De strijd op de arbeidsmarkt duurt voort. De kandidaten zijn aan de winnende hand. De toenemende krapte maakt van de arbeidsmarkt een echte kandidatenmarkt. Het bereiken van geschikte mensen is al een opgave; ze overtuigen ronduit een pittige uitdaging.

Elke nieuwe generatie heeft andere drijfveren dan de vorige. Om ze echt te overtuigen is niet alleen een authentiek employer brand nodig, maar bovenal een gerichte, persoonlijke aanpak. Alleen dan lukt het om de juiste boodschap bij elke doelgroep te krijgen.

Digital Recruitment Basiscursus

Verrijk ook jouw skills én blijf aantrekkelijk op de arbeidsmarkt.

Wil je als recruiter, intercedent, HR-medewerker of marketeer de nieuwste technologie en methoden inzetten om (toekomstige) medewerkers online nog beter te zoeken, vinden en binden? Dan is de cursus Digital Recruitment wat voor jou! Maak jezelf klaar voor een nieuwe stap in je carrière.

Voor wie? 

Ben je een recruiter, intercedent, HR-medewerker of marketeer en continu bezig met het aantrekken van de juiste sollicitanten om openstaande vacatures te vervullen? Dan is de cursus wat voor jou. Of wil je zo’n beroep nu of in de toekomst? Maak jezelf klaar voor een nieuwe stap in je carrière!

Unieke kans: is mbo niveau 4 jouw hoogst genoten opleiding? Of heb je een WW-uitkering en ben je opzoek naar nieuwe mogelijkheden om de arbeidsmarkt te betreden? Dan heb je grote kans op volledige vergoeding. Meld je vrijblijvend aan en wij onderzoeken of je in aanmerking komt voor deze vergoeding. Aan de hand daarvan bepaal jij of je wilt deelnemen.

Inhoud van de cursus

Je krijgt een introductie in de wereld van digital recruitment en gaat dieper in op trends en ontwikkelingen binnen dit vakgebied. Ook start je met het bepalen van een strategie en het schrijven van een ‘employer journey’.

Dagdeel 1 Introductie
Dagdeel 2 Werken bij website ontwikkelen
Dagdeel 3 Moderne vacatureteksten schrijven
Dagdeel 4 Outreach (deel 1: LinkedIn Jobs, Indeed)
Dagdeel 5 Outreach (deel 2: Facebook, Instagram, Snapchat)
Dagdeel 6 Hunten
Dagdeel 7 Digitale communicatie
Dagdeel 8 Branding en referral marketing

Studiemethode en begeleiding

De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten en wordt gegeven op onze locatie in Almelo. Je wordt begeleid door vakprofessionals met ruime ervaring in het werkveld, zij begeleiden je stap voor stap. Adwise hecht grote waarde aan de kwaliteit van het onderwijs en werkt daarom samen met SkillsTree BV. Zij waarborgen deze kwaliteit op meerdere manieren.

Na afronding

Ben je in bezit van een certificaat. e-Academy professionals krijgen 35 PE punten toegekend.

Startdata en informatie

 

 • Woensdag 5 februari (17:30 - 21:00 uur)
 • Dinsdag 25 februari (12:30 - 16:00 uur)

Locatie

Adwise - Your Digital Brain: Twentepoort West 10 - 7609 RD Almelo

Deelnamekosten

Omdat het een krapteberoep betreft, wordt de cursus (t.w.v. € 2.500) in veel gevallen door het
Twents Fonds volledig vergoed.
Meld je (onderaan deze pagina) vrijblijvend aan en wij onderzoeken of je in aanmerking komt voor vergoeding. Aan de hand daarvan bepaal je of je wilt deelnemen Je zal nooit achteraf gefactureerd worden. 

Aanmelden voor vergoeding

Digital Recruitment Basiscursus.

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
  012-3456789
 •  *
 •  *
 •  *