Digital Recruitment Basiscursus

Maak kennis met digital recruitment.

Voor wie?

Maak kennis met digital recruitment.

De strijd op de arbeidsmarkt duurt voort. De kandidaten zijn aan de winnende hand. De toenemende krapte maakt van de arbeidsmarkt een echte kandidatenmarkt. Het bereiken van geschikte mensen is al een opgave; ze overtuigen ronduit een pittige uitdaging.

Wil je als recruiter, intercedent, HR-medewerker of marketeer de nieuwste technologie en methoden inzetten om (toekomstige) medewerkers online nog beter te zoeken, vinden en binden? Of toe aan een switch in jouw loopbaan? Dan is de cursus Digital Recruitment wat voor jou! Maak jezelf klaar voor een nieuwe stap in je carrière.

Inhoud van de cursus

Je krijgt een introductie in de wereld van digital recruitment en gaat dieper in op trends en ontwikkelingen binnen dit vakgebied. Ook start je met het bepalen van een strategie en het schrijven van een ‘employer journey’.

1. Introductie
2. Werken bij website ontwikkelen
3. Moderne vacatureteksten schrijven
4. Outrech (deel 1: LinkedIn Jobs, Indeed)
5. Outrech (deel 2: Facebook, Instagram, Snapchat)
6. Hunten
7. Digitale Communicatie
8. Branding en referral marketing

Praktische Informatie

Datum

Maandag 6 april 2020

Tijdstip

17.30 - 21.00 uur

Locatie

Twentepoort West 10
7609 RD Almelo

Groepsomvang

Minimaal 10 deelnemers

Deelnamekosten

€ 2.500,-

Inclusief

Koffie, thee, water en fris

Kosten & certificering

Begeleiding door vakprofessionals.

De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten van 4 uur en wordt gegeven op onze locatie in Almelo. Je wordt begeleid door vakprofessionals met ruime ervaring in het werkveld, zij begeleiden je stap voor stap. Adwise hecht grote waarde aan de kwaliteit van het onderwijs en werkt daarom samen met SkillsTree BV.
Zij waarborgen deze kwaliteit op meerdere manieren.

Na afronding

 • Ben je in bezit van een certificaat: Digital Recruitment Basiscursus.
 • e-Academy professionals krijgen 35 PE punten toegekend.
 • Beheers je de basis als digital recruiter en weet je de nieuwste methoden in te zetten om (toekomstige) medewerkers online nog beter te binden.

Startdata en informatie

 • Maandag 6 april - avondsessie van 17:30 -21:00 uur

Deelnamekosten

De deelnamekosten van deze cursus bedragen € 3.500,-. Deze kosten bestaan uit 8 trainingen van 4 uur. Koffie, water, thee en fris inbegrepen. Ook is het mogelijk om in ons restaurant van te voren te lunchen of dineren. 

 

Volledige vergoeding

Ben je woonachtig in Twente en heb je maximaal MBO niveau 4 afgerond? Dan kom je in aanmerking voor een volledige vergoeding van de cursus (t.w.v. € 2.500,-). Meld je (onderaan deze pagina) vrijblijvend aan en wij onderzoeken of je in aanmerking komt voor vergoeding. Aan de hand daarvan bepaal je of je wilt deelnemen.

 

Indien het minimum van 10 deelnemers voor de cursus niet wordt bereikt, probeert Adwise om samen met de cursist een passend startmoment te vinden.

Aanmelden voor vergoeding

Digital Recruitment Basiscursus.

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
  012-3456789
 •  *
 •  *