Cursus

Digital Marketing Basis

Voor iedereen die een volgende stap wil maken binnen digital marketing

Voor wie?

Wil jij de volgende stap zetten op het gebied van digital marketing? Volg dan nu de cursus Digital Marketing Basis. Onze cursussen zijn gecertificeerd en borgen onze kwaliteit door continu te optimaliseren op basis van feedback van cursisten. Daarnaast zijn onze trainers niet alleen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het digitale speelveld, maar hebben ze ook praktijkervaring met toonaangevende cases die het verschil hebben gemaakt in de markt. Na afronding van de cursus krijg je de mogelijkheid om samen met onze coach te kijken naar je eigen personal branding- en marketingplan en krijg je een training hoe jij jezelf het beste in de markt zet.

Volledige vergoeding
Woonachtig in Oost Nederland? Dan kom je in aanmerking voor een volledige vergoeding van de cursus t.w.v. € 2.950,-. Meld je aan op deze pagina en wij zoeken, geheel vrijblijvend uit of je in aanmerking komt voor de vergoeding. Vervolgens is aan jou de keuze of je wilt starten.

Meld je direct aan

200

+

Deelnemers

92

%

Beveelt ons aan

15

+

Jaar ervaring

Ontwikkel jezelf

Met het Adwise Academy blended learning programma.

De Adwise Academy combineert en integreert klassikale activiteiten met online trainingsmethodes, coaching en mentoring. Zo zetten wij samen met jou de volgende stap in je carrière. Onze eigen ontwikkelde opleidingsmethodiek waarbij blended learning de basis is, is gebaseerd op inzichten en bevindingen van onze cursisten en trainers en is daarnaast gecertificeerd door SkillsTree. Door trainingen op verschillende manier aan te bieden zorgen we ervoor dat je de lesstof echt eigen maakt. Deze manier van lesgeven zorgt voor nauw contact tussen jou, je mede-cursisten en trainers.

Leerplannen

Kies de route die bij je past.

 
  Starter Basis Basis Plus
Aantal trainingen 5 10 11
Personal branding
Sollicitatietraining
Jobcoaching
Adwise meeloopdag
Digital marketingplan
Certificaat    
  Meer info Aanmelden Meer info
  €1.950,-
Volledig vergoed*
€2.950,-
Volledig vergoed*
€3.950,-
Volledig vergoed*

 

* Wij checken vrijblijvend of je in aanmerking komt voor volledige vergoeding.
Nu aanvragen!

Inhoud cursus: Basis

Tijdens de cursus Digital Marketing Basis  nemen wij je mee in alle disciplines van digital marketing en helpen we je na afronding op weg richting een (nieuwe) baan. Naast de cursus krijg je een eindgesprek met onze jobcoach waarbij we inzichtelijk maken welke mogelijkheden op de arbeidsmarkt aansluiten op de opgedane expertise, jouw persoonlijke wensen en ambities. We schetsen een carrierepad en vergroten jouw kansen op de arbeidsmarkt door middel van een personal branding & sollicitatietraining. Vervolgens bieden we aansluitende trainingen, coaching en mentoring.

 1. Digitale strategie
  Online marketing is een essentieel onderdeel van iedere marketing strategie. Hoe kun je beide onderdelen op elkaar laten aansluiten en hoe versterken ze elkaar?
 2. Google Analytics
  Met Google Analytics kun jij precies zien wat er op een website/webshop gebeurt. Wie bezoekt de website, waar haken bezoekers af, welke pagina's worden het meest bezocht. Al deze informatie geeft jou handvatten om een website/webshop verder te optimaliseren. 
 3. Concept en Content
  Hoe kun je vanuit de strategie content bedenken en creëren die niet alleen aansluit bij de doelstellingen maar ook echt relevant is voor de doelgroep?
 4. Online advertising
  Naast organisch zichtbaar zijn in Google en Bing kun je ook zichtbaar zijn d.m.v. advertenties. Hoe richt je deze Google en Bing advertenties in en hoe selecteer jij de juiste zoekwoorden voor je advertenties. 
 5. Social Media
  Social media geeft veel mogelijkheden om extra online zichtbaar te zijn. Wat is het algoritme van social media, hoe bepaal je doelstellingen voor social media, welke kanalen ga je gebruiken en welke content kun je het beste gebruiken voor de doelgroep. 
 6. Social advertising
  Naast je organische berichten op social media zijn dit ook perfecte kanalen om te adverteren. Hoe werkt het adverteren op Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest? Hoe stel je een campagne in en hoe kun je optimaliseren? 
 7. E-mailmarketing
  E-mailmarketing geeft veel ruimte om bestaande klanten of geïnteresseerden te informeren en activeren. Maar hoe pak je dit aan? Hoe zit het met wet,- en regelgeving en hoe kun zorg je voor kwalitatief goede opt-ins.
 8. SEO
  Hoe zit de wereld van zoekmachine optimalisatie in elkaar? Leer hoe je topposities bereikt in zoekmachines als Google en Bing
 9. UX & conversieoptimalisatie.
  Hoe gebruiksvriendelijk is een website en hoe kun je ervoor zorgen dat er meer conversies behaalt worden op een website? 
 10. Personal branding en sollicitatietraining
  We maken inzichtelijk welke mogelijkheden op de arbeidsmarkt aansluiten op de opgedane expertise, jouw persoonlijke wensen en ambities. We schetsen een carrierepad en vergroten jouw kansen op de arbeidsmarkt door middel van een personal branding & sollicitatietraining.

Adwise Academy

Erkend als e-Academy learningpartner.

Adwise Academy is een erkende opleider. Thuiswinkel.org heeft Adwise bestempeld met het label: e-Academy learningpartner. Hiermee tonen wij aan dat onze opleidingen kwalitatief én actueel zijn. Daarnaast geven onze trainers regelmatig trainingen en masterclasses bij opleidingsinstituten als Beeckestijn Business School en Frankwatching. 

e-Academy Learningpartner 

Groepsomvang

Gemiddeld 6-12 deelnemers

Deelnamekosten

Wij onderzoeken vrijblijvend of je in aanmerking komt voor vergoeding

Inclusief

Certificaat & Sollicitatietraining & Jobcoaching

Onze Academy trainers

Delen graag hun kennis vanuit hun expertise.

Patrik Hilferink Digital Strategist
Arnold Maskat Digital Strategist
Ruben Timmermans Digital Marketeer
Marten Kracht Digital Strategist & UX Marketeer
Merle Baake Data Analyst
Loraine Seliger Data Marketeer
Angelique Prenger Digital Marketeer
Marieke Bakker Head of Brand & Experience / Senior Branding & Content Strategist
Davey Stokkers Digital Advertising Marketeer
Eelco ter Hedde Advertising & SEO Marketeer
Wouter Nieuwerth Head of Data / Senior Advertising & Analytics Consultant
Shari Jalimsing SEO Marketeer
Devin Poorterman SEO Marketeer
Milou Grunder Content & Social Marketeer
Britt Veldhuis Content & Social Marketeer
Alice Kaal Digital marketeer
Elke Eijsink Email & Content Marketeer
Jasmijn Hemersma Head of Email / Senior Email Consultant
Tom de Haas Head of UX & CRO / Senior UX & CRO consultant

Kosten en certificering

Training en coaching door onze award-winning professionals.

Laat je opleiden door professionals die dagelijks werken binnen het digitale speelveld.

Na afronding

 1. Ben je in bezit van het Digital Marketing Basis certificaat.
 2. Ben je bekend met Digital Marketing
 3. Is jouw personal branding up to date (i.s.m onze loopbaancoach)


Kosten

De kosten voor de opleiding bedragen: € 2.950,- excl BTW. In veel gevallen wordt dit volledige bedrag vergoed. De reden hiervoor is dat digital marketing door de overheid gezien wordt als een kansberoep. De overheid investeert daarom in de kennisoverdracht binnen dit domein.
Enthousiast geworden? Meld je aan en wij checken geheel vrijblijvend of je in aanmerking komt voor volledige vergoeding.

Dit zeggen onze deelnemers

Succesverhalen.

"Door het toepassen van de opgedane kennis is de doorlooptijd in de salesfunnel korter en de productiviteit hoger geworden. Dit heeft het voor mij geresulteerd in een nieuwe functie!"

Joost Bolk Shopmanager
Joost Bolk Shopmanager

Dit zeggen onze deelnemers

Succesverhalen.

"Door de cursus heb ik als ZZP'er een grote online marketing klus gekregen die ik waarschijnlijk anders niet had gekregen.

Henrieke Nevenzel Eigenaresse van Ols communicatie
Henrieke Nevenzel Eigenaresse van Ols communicatie

Enthousiast?

Wij checken vrijblijvend of je in aanmerking komt voor volledige vergoeding.