Cursus

Digital Marketing Advanced

Toe aan een verdiepingsslag binnen Digital Marketing?

Voor wie?

Heb jij basiskennis van digital marketing en wil jij een verdiepingsslag maken? Volg dan nu de cursus Digital Marketing Advanced. Onze cursussen zijn gecertificeerd en borgen onze kwaliteit door continu te optimaliseren op basis van feedback van cursisten. Daarnaast zijn onze trainers niet alleen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het digitale speelveld, maar hebben ze ook praktijkervaring met toonaangevende cases die het verschil hebben gemaakt in de markt.

Volledige vergoeding
Woonachtig in Oost Nederland? Dan kom je in aanmerking voor een volledige vergoeding van de cursus t.w.v. € 3500,-. Meld je aan op deze pagina en wij zoeken, geheel vrijblijvend uit of je in aanmerking komt voor de vergoeding. Vervolgens is aan jou de keuze of je wilt starten.

Meld je direct aan

200

+

Deelnemers opgeleid

92

%

Waardering

14

+

Jaar ervaring

Ontwikkel jezelf

Met het Adwise Academy blended learning programma.

De Adwise Academy combineert en integreert klassikale activiteiten met online trainingsmethodes, coaching en mentoring. Zo zetten wij samen met jou de volgende stap in je carrière. Onze eigen ontwikkelde opleidingsmethodiek waarbij blended learning de basis is, is gebaseerd op inzichten en bevindingen van onze cursisten en trainers en is daarnaast gecertificeerd door SkillsTree. Door trainingen op verschillende manier aan te bieden zorgen we ervoor dat je de lesstof echt eigen maakt. Deze manier van lesgeven zorgt voor nauw contact tussen jou, je mede-cursisten en trainers.

Inhoud cursus: Advanced

De Digital Marketing Advanced cursus is bedoeld voor degene die de basis van digital marketing onder de knie heeft en klaar is voor een verdiepingsslag. In de Advanced cursus ga je hands-on bezig met digital marketing en leer je het geleerde toe te passen in de praktijk.

De Digital Marketing Advanced cursus begint met vier start trainingen. Vervolgens volg je de PAID trainingen die gericht zijn op social en online advertising. De cursus is uit te breiden met de OWNED trainingen die gericht zijn op SEO, social media organic en e-mailmarketing.

Start trainingen

 1. Introductie challenges & digitale strategie
  Een korte introductie over wat je kunt verwachten van de Advanced opleiding. Vervolgd met begrijpen waarom digital marketing geen los onderdeel mag zijn in jouw business strategie en hoe je ervoor zorgt dat je channel strategie bijdraagt aan je marketing en business doelstellingen.
 2. Google Analytics
  Met Google Analytics kun jij precies zien wat er op een website/webshop gebeurt. Wie bezoekt de website, waar haken bezoekers af, welke pagina's worden het meest bezocht. Al deze informatie geeft jou handvatten om een website/webshop verder te optimaliseren. 
 3. Concept en Content
  Met de verdiepingsslag van Concept en Contentmarketing pas je het Value Proposition Canvas toe, stel je een Customer Value Proposition op en leer je hoe je een creatief concept kunt opzetten.
 4. User Experience - Usertesting & Conversie Optimalisatie
  Leer het CRO-proces toepassen, welke tools je kunt inzetten om User Experience te verbeteren, het prioriteren van obstakels en hypotheses en testplannen op te stellen

PAID trainingen

 • Online Advertising deel 1: Video & Display Advertising
  Na de training ben je in staat om zelfstandig een videocampagne te bedenken en een display campagne op te zetten.
 • Online Advertising deel 2: Search Engine Advertising
  Na deze training ben je in staat om geavanceerde strategieën binnen Search toe te passen en weet je de ins en outs van Shopping.
 • Social Advertising deel 1: Facebook, Instagram & Snapchat + Adverteren met funnel
  Ga de diepte in met Facebook, Instagram en Snapchat adverteren en leer een effectieve campagne opzetten met behulp van het See, Think, Do, Care model.
 • Social advertising deel 2: LinkedIn & Pinterest + Meetbaarheid & Optimalisatie
  Maak een verdiepingsslag met LinkedIn en Pinterest adverteren. Leer hoe je een advertentie maakt om leads te genereren op LinkedIn en hoe je advertenties meetbaar maakt en de resultaten beoordeelt.

OWNED trainingen

(optioneel)

 • Social Media Organic
  Creëer relevante en pakkende content voor jouw contentkalender met behulp van het 3H model. Leer ook hoe je content analyseert en optimaliseert.
 • SEO deel 1: Content & Techniek
  Verricht een technische audit met behulp van tools en leer een integratie advies te schrijven voor je zoektermanalyse. Na deze training weet je ook de zoektermen optimaal in je website te integreren op basis van de zoekintentie van de doelgroep.
 • SEO deel 2: Outreach & Linkbuilding
  Leer in te schatten welke backlinks waardevol zijn voor je website, hoe je een prospectlist opstelt en op welke manier je succesvol aan de slag kunt gaan met outreach.
  Naast je organische berichten op social media zijn dit ook perfecte kanalen om te adverteren. Hoe werkt het adverteren op Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest? Hoe stel je een campagne in en hoe kun je optimaliseren? 
 • E-mailmarketing
  Leer zelf invloed uit te oefenen om je mails de inbox te laten bereiken, welke automatische e-mailcampagnes thuishoren in een customer lifecycle en welke het meest waardevol zijn. Ook leer je zelf een automatische e-mailcampagne uit te schetsen.

Adwise Academy

Erkend als e-Academy learningpartner.

Adwise Academy is een erkende opleider. Thuiswinkel.org heeft Adwise bestempeld met het label: e-Academy learningpartner. Hiermee tonen wij aan dat onze opleidingen kwalitatief én actueel zijn. Daarnaast geven onze trainers regelmatig trainingen en masterclasses bij opleidingsinstituten als Beeckestijn Business School en Frankwatching. 

e-Academy Learningpartner 

Groepsomvang

Gemiddeld 6-12 deelnemers

Deelnamekosten

Wij onderzoeken vrijblijvend of je in aanmerking komt voor vergoeding

Inclusief

Certificaat

Trainers

Leer van specialisten uit de praktijk.

Elke Eijsink Email & Content Marketeer
Arnold Maskat Digital Strategist
Tom de Haas Head of UX & CRO / Senior UX & CRO consultant
Angelique Prenger Digital Marketeer
Marijn ten Bulte Head of SEO / Senior SEO Consultant
Devin Poorterman SEO Marketeer
Britt Veldhuis Content & Social Marketeer
Davey Stokkers Digital Advertising Marketeer
Eelco ter Hedde Advertising & SEO Marketeer
Jasmijn Hemersma Head of Email / Senior Email Consultant
Joscintha Ballast Account Strategist
Maikel Veldhuis Experience Manager

Kosten en certificering

Training en coaching door onze award-winning professionals..

Laat je opleiden door onze digital brains die dagelijks werken in de digital marketing wereld en jouw de kneepjes van het vak leren!

Na afronding

 • Ben je in bezit van het Digital Marketing Advanced certificaat.
 • Ken je de ins & outs van het vak en voel je je op je gemak op het gebied van digital marketing.

Deelnamekosten

De kosten voor de opleiding bedragen: € 3.500,- excl BTW voor de start trainingen en de PAID trainingen. Voor € 1.000,- excl BTW zijn de OWNED trainingen bij te boeken. In veel gevallen wordt dit volledige bedrag vergoed. De reden hiervoor is dat digital marketing door de overheid gezien wordt als een kansberoep. De overheid investeert daarom in de kennisoverdracht binnen dit domein.
Enthousiast geworden? Meld je aan en wij checken geheel vrijblijvend of je in aanmerking komt voor volledige vergoeding!

Enthousiast?

Wij checken vrijblijvend of je in aanmerking komt voor volledige vergoeding.

Dit zeggen onze deelnemers

Succesverhalen.

"De Adwise Academy heeft mij een brede kennis over het vak gegeven en inzicht gegeven in mijn voorkeuren/specialiteiten."

Tiara Schouten Content medewerker bij Otto Simon
Tiara Schouten Content medewerker bij Otto Simon