Challenge us
menu
Adwise Academy

Digital Marketing Advanced

December Deal

December Deal Digital Marketing Advanced

Tijdens deze trainingen krijg je een verdieping in de wereld van digital marketing en ga je dieper in op trends en ontwikkelingen binnen dit vakgebied. Normaliter bestaat de Digital marketing advanced cursus uit 8 sessies van maximaal 3 uur, maar met deze "December Deal" stel jij extra voordelig je pakket samen. Kies voor 2 of voor 4 trainingen en verdiep je verder in digital marketing.

Digital Marketing Advanced cursus

Verrijk jouw skills met de digital marketing advanced cursus.

Ontwikkel jezelf

Met het Adwise Academy blended learning programma.

De Adwise Academy combineert en integreert klassikale activiteiten met online trainingsmethodes, coaching en mentoring. Zo zetten wij samen met jou de volgende stap in je carrière. Onze eigen ontwikkelde opleidingsmethodiek waarbij blended learning de basis is, is gebaseerd op inzichten en bevindingen van onze cursisten en trainers en is daarnaast gecertificeerd door NRTO. Door trainingen op verschillende manieren aan te bieden zorgen we ervoor dat je de lesstof echt eigen maakt. Deze manier van lesgeven zorgt voor nauw contact tussen jou, je mede-cursisten en trainers.

Inhoud cursus: Advanced

De Digital Marketing Advanced cursus is bedoeld voor degene die de basis van digital marketing onder de knie heeft en klaar is voor een verdiepingsslag. In de Advanced cursus ga je hands-on bezig met digital marketing en leer je het geleerde toe te passen in de praktijk.

De Digital Marketing Advanced cursus begint met vier start trainingen. Vervolgens volg je de PAID trainingen die gericht zijn op social en online advertising. De cursus is uit te breiden met de OWNED trainingen die gericht zijn op SEO, social media organic en e-mailmarketing.

Start trainingen

 1. Introductie challenges & digitale strategie
  Een korte introductie over wat je kunt verwachten van de Advanced opleiding. Vervolgd met begrijpen waarom digital marketing geen los onderdeel mag zijn in jouw business strategie en hoe je ervoor zorgt dat je channel strategie bijdraagt aan je marketing en business doelstellingen.
 2. Google Analytics
  Met Google Analytics kun jij precies zien wat er op een website/webshop gebeurt. Wie bezoekt de website, waar haken bezoekers af, welke pagina's worden het meest bezocht. Al deze informatie geeft jou handvatten om een website/webshop verder te optimaliseren. 
 3. Concept en Content
  Met de verdiepingsslag van Concept en Contentmarketing pas je het Value Proposition Canvas toe, stel je een Customer Value Proposition op en leer je hoe je een creatief concept kunt opzetten.
 4. User Experience - Usertesting & Conversie Optimalisatie
  Leer het CRO-proces toepassen, welke tools je kunt inzetten om User Experience te verbeteren, het prioriteren van obstakels en hypotheses en testplannen op te stellen
 5. (Bonus) E-learning personal branding en sollicitatietraining
  We maken inzichtelijk welke mogelijkheden op de arbeidsmarkt aansluiten op de opgedane expertise, jouw persoonlijke wensen en ambities. We schetsen een carrierepad en vergroten jouw kansen op de arbeidsmarkt door middel van een personal branding & sollicitatietraining.

 

Stel je pakket zelf samen

Maak een keuze van 2 of 4 trainingen.

PAID trainingen

1. Online Advertising deel 1: Video & Display Advertising
Na de training ben je in staat om zelfstandig een videocampagne te bedenken en een display campagne op te zetten.

2. Online Advertising deel 2: Search Engine Advertising
Na deze training ben je in staat om geavanceerde strategieën binnen Search toe te passen en weet je de ins en outs van Shopping.

3. Social Advertising deel 1: Facebook, Instagram & Snapchat + Adverteren met funnel
Ga de diepte in met Facebook, Instagram en Snapchat adverteren en leer een effectieve campagne opzetten met behulp van het See, Think, Do, Care model.

4. Social advertising deel 2: LinkedIn & Pinterest + Meetbaarheid & Optimalisatie
Maak een verdiepingsslag met LinkedIn en Pinterest adverteren. Leer hoe je een advertentie maakt om leads te genereren op LinkedIn en hoe je advertenties meetbaar maakt en de resultaten beoordeelt.

OWNED trainingen

1. Social Media Organic
Creëer relevante en pakkende content voor jouw contentkalender met behulp van het 3H model. Leer ook hoe je content analyseert en optimaliseert.

2. SEO deel 1: Content & Techniek
Verricht een technische audit met behulp van tools en leer een integratie advies te schrijven voor je zoektermanalyse. Na deze training weet je ook de zoektermen optimaal in je website te integreren op basis van de zoekintentie van de doelgroep.

3. SEO deel 2: Outreach & Linkbuilding
Leer in te schatten welke backlinks waardevol zijn voor je website, hoe je een prospectlist opstelt en op welke manier je succesvol aan de slag kunt gaan met outreach.
Naast je organische berichten op social media zijn dit ook perfecte kanalen om te adverteren. Hoe werkt het adverteren op Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest? Hoe stel je een campagne in en hoe kun je optimaliseren?

4. E-mailmarketing
Leer zelf invloed uit te oefenen om je mails de inbox te laten bereiken, welke automatische e-mailcampagnes thuishoren in een customer lifecycle en welke het meest waardevol zijn. Ook leer je zelf een automatische e-mailcampagne uit te schetsen.

Voor wie?

Toekomstige digital marketing professionals.

De cursus Digital Marketing pro is bedoeld voor cursisten of professionals die al bekend zijn met digital marketing en hier een verdiepingsslag in willen maken.

Het betreft een specialisatie cursus waarbij dieper op de digital marketing facetten zal worden ingegaan 

Welke richting kies jij?

Kies jouw specialisatie.

Je hebt als cursist de keuze uit de volgende richtingen: Paid Media of Owned Media.

 • Paid: ‘het kopen van aandacht’, ofwel bereik. Adverteren op kanalen zoals Google, Facebook en websites van anderen zoals nieuwssites.
 • Owned: het organisch optimaliseren van kanalen die van jezelf zijn, zoals je eigen website, social media kanalen die je in beheer hebt, en e-mailmarketing.

Beide cursussen bevatten ook trainingen die niet direct Paid of Owned zijn, maar wel benodigd zijn om digital marketing goed te kunnen uitvoeren, zoals strategie, analytics, concept & content en UX & CRO. Met deze onderdelen wordt ook begonnen, waarna de  paid en owned cursussen volgen.

 

Adwise Academy

Erkend als e-Academy learningpartner.

Adwise Academy is een erkende opleider. Thuiswinkel.org heeft Adwise bestempeld met het label: e-Academy learningpartner. Hiermee tonen wij aan dat onze opleidingen kwalitatief én actueel zijn. Daarnaast geven onze trainers regelmatig trainingen en masterclasses bij opleidingsinstituten als Beeckestijn Business School en Frankwatching. 

e-Academy Learningpartner 

Groepsomvang

Gemiddeld 6-12 deelnemers

Deelnamekosten

NU €185 korting

Inclusief

Certificaat

Onze Academy trainers

Delen graag hun kennis vanuit hun expertise.

Elke Eijsink Marketing Automation Specialist
Tom de Haas Learning & Development Manager
mooiste man van deventer
Marijn ten Bulte Head of Organic channels
Britt Veldhuis Content & Social Marketeer
Davey Stokkers Head of SEA / Senior digital advertising marketeer
Maikel Veldhuis Academy Business United Manager

Studiebelasting, kosten en certificering

Training en coaching door onze award-winning professionals..

Studiebelasting

De gemiddelde trainingduur is 3 uur waarbij geen zelfstudie is meegerekend. Het pakket bestaat uit 2 of 4 trainingen waardoor de studiebelasting varieert tussen de 6 en 12 uur. 

Na afronding

 • Ben je in bezit van een certificaat.
 • Ken je de ins & outs van het vak en voel je je op je gemak op het gebied van digital marketing. 


Niveau

Het gewenste niveau voor deze training is minimaal MBO niveau 4.


Deelnamekosten

De kosten variëren afhankelijk van de keuze voor twee of vier trainingen. De kosten voor twee trainingen bedragen €495,- excl BTW en de kosten voor vier trainingen bedragen €995,- excl BTW.

 

Studiemateriaal

Er zijn geen extra kosten voor het studiemateriaal. Je maakt tijdens deze training gebruik van je eigen laptop.

Aanmelden

December Deal Digital Marketing Advanced.

Enthousiast?

Wij checken vrijblijvend of je in aanmerking komt voor volledige vergoeding.

Hulp nodig bij het samenstellen van jouw december deal?

Maikel helpt je graag.

Stuur een WhatsApp!

Dit zeggen onze deelnemers

Succesverhalen.

"De Adwise Academy heeft mij een brede kennis over het vak gegeven en inzicht gegeven in mijn voorkeuren/specialiteiten."

Tiara Schouten Content medewerker bij Otto Simon
Tiara Schouten Content medewerker bij Otto Simon
Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24