Challenge us
menu
Opleiding

Development Basisopleiding

Wil je jouw development carrière een kickstart geven?

Droom jij van een carrière als (fullstack) developer, maar lukt het je niet om dit op eigen kracht op te bouwen door het ontbreken van een relevante opleiding of ervaring? Wil je voor interessante bedrijven de allerbeste websites, apps en applicaties maken? Adwise biedt je de kans om op verschillende vakgebieden te leren van digital professionals. Je zult in alle aspecten van softwareontwikkeling opgeleid worden zodat je aan het einde van de cursus de basisbeginselen van development beheerst. Denk aan; PHP, MySQL, Clean code schrijven, HTML/CSS, Javascript/jQuery, Laravel, ModX, SEO, Sass, Gulp, Security, Package management, Git en PHPunit. Daarnaast is er ruimte voor je eigen passie. Heb jij meer met front-end of webshops dan met backend systemen? Dan zul je je daarin ook verder gaan ontwikkelen.

Volledige vergoeding
De overheid investeert in kennisoverdracht binnen krapteberoepen. Om die reden is het mogelijk om in sommige regio's in aanmerking te komen voor een volledige subsidie. De betreffende fondsen plannen hiervoor graag een oriënterend gesprek met je in. Meld je aan en wij zoeken geheel vrijblijvend uit of je in aanmerking komt voor de vergoeding. Vervolgens is aan jou de keuze of je wilt starten.

Meld je direct aan

Development basiscursus

Wil je jouw development carrière een kickstart geven?.

Ontwikkel jezelf

Met het Adwise Academy blended learning programma.

De Adwise Academy combineert en integreert klassikale activiteiten met online trainingsmethodes, coaching en mentoring. Zo zetten wij samen met jou de volgende stap in je carrière. Onze eigen ontwikkelde opleidingsmethodiek waarbij blended learning de basis is, is gebaseerd op inzichten en bevindingen van onze cursisten en trainers en is daarnaast gecertificeerd door NRTO. Door trainingen op verschillende manieren aan te bieden zorgen we ervoor dat je de lesstof echt eigen maakt. Deze manier van lesgeven zorgt voor nauw contact tussen jou, je mede-cursisten en trainers.

Voor wie?

Kickstart jouw digital development carrière! .

Droom jij van een carrière als (fullstack) developer, maar lukt het je niet om dit op eigen kracht op te bouwen door het ontbreken van een relevante opleiding of ervaring? Wil je voor interessante bedrijven de allerbeste websites, apps en applicaties maken? Adwise biedt je de kans om op verschillende vakgebieden te leren van digital professionals.

Je zult in alle aspecten van softwareontwikkeling opgeleid worden zodat je aan het einde van de cursus de basisbeginselen van development beheerst. Denk aan; PHP, MySQL, Clean code schrijven, HTML/CSS, Javascript/jQuery, Laravel, ModX, SEO, Sass, Gulp, Security, Package management, Git en PHPunit.

Daarnaast is er ruimte voor je eigen passie. Heb jij meer met front-end of webshops dan met backend systemen? Dan zul je je daarin ook verder gaan ontwikkelen.

Inhoud opleiding: Development

Als development deelnemer leiden we je aan de hand van een strak programma op tot fullstack junior developer.
Daarnaast is er ruimte voor evaluatie en coaching door onze vakspecialisten.

 1. Development stacks
  Het opzetten van een development stack is het begin voor gestructureerd werken. Heel belangrijk dus binnen deze cursus. Er wordt aandacht besteed aan de verschillende opties en de voor en nadelen hiervan.
 2. Programmeren deel 1: backend
  Tijdens de introductie bespreken we kort het traject en wordt er een opdracht meegegeven die tijdens de cursus wordt uitgevoerd. De basis van het programmeren; hier leer je over variabelen, functies, loops, if/else en hoe je dit gestructureerd neer zet.
 3. Programmeren deel 2: backend
  De basis is al gelegd en je weet hoe je moet samenwerken. Nu is het van belang om skills van het programmeren te verbeteren. In deze les komen de volgende onderdelen aan bod: MVC, OOP en API Driven Development.
 4. Programmeren deel 3: frontend
  Elke applicatie of website heeft natuurlijk een mooie voorkant nodig, hoe ontwikkel je dit en welke technieken komen hier bij kijken. We gaan hier ook de diepte in met Vue.js een frontend framework.
 5. Testen, logging, debugging`
  Hoe test je software en hoe automatiseer je dit, wat moet je loggen en hoe werkt debuggen eigenlijk. Dit zijn belangrijke skills van een developer.
 6. Programmeren deel 4: backend
  In deze les behandelen we data structuren en algoritmiek. Een les waar je van probleem naar een gestructureerde oplossing gaat doormiddel van een juist algoritme.
 7. Security
  Hoe hou je je applicatie of website veilig, wat betekent dit en hoe implementeer je dit.
 8. Deployment
  Het live zetten van je applicatie natuurlijk een belangrijk onderdeel. Maar hoe doe je dat op een juiste manier zonder dat alles stuk gaat?
 9. E-learning personal branding en sollicitatietraining
  We maken inzichtelijk welke mogelijkheden op de arbeidsmarkt aansluiten op de opgedane expertise, jouw persoonlijke wensen en ambities. We schetsen een carrierepad en vergroten jouw kansen op de arbeidsmarkt door middel van een personal branding & sollicitatietraining.

Adwise Academy

Erkend als e-Academy learningpartner.

Adwise Academy is een erkende opleider. Thuiswinkel.org heeft Adwise bestempeld met het label: e-Academy learningpartner. Hiermee tonen wij aan dat onze opleidingen kwalitatief én actueel zijn. Daarnaast geven onze trainers regelmatig trainingen en masterclasses bij opleidingsinstituten als Beeckestijn Business School en Frankwatching. 

e-Academy Learningpartner 

Onze Academy trainers

Delen graag hun kennis vanuit hun expertise.

Angelique Prenger Digital Marketeer
Milou Grunder Senior Content & Social Marketeer
Britt Veldhuis Content & Social Marketeer
Patrik Hilferink Digital Advertising Marketeer
Marten Kracht Digital Strategist & UX Marketeer
Merle Baake Performance Manager
Shari Jalimsing SEO Marketeer
Elke Eijsink Email & Content Marketeer
Jasmijn Hemersma Head of Email / Senior Email Consultant
Ruben Timmermans Performance Manager
Davey Stokkers Lead SEA / Digital Advertising Marketeer
Tom de Haas Learning & Development Manager
Groepsomvang

Maximaal 30 deelnemers

Deelnamekosten

Wij onderzoeken vrijblijvend of je in aanmerking komt voor vergoeding

Inclusief

Certificaat

Studiebelasting, kosten en certificering

Begeleiding door award-winning professionals.

Studiebelasting

Het betreft een cursus met een duur van 10 weken. De studiebelasting is 3 uur per week.

Na afronding

 1. Ben je in bezit van het Development Basiscursus certificaat.
 2. Ken je de ins & outs van het vak en je voelt je op je gemak op het gebied van Development.
 3. Kans op een baan bij Adwise of bij een van onze opdrachtgevers.

Niveau

Het gewenste niveau voor deze training is minimaal MBO niveau 4.


Kosten

De kosten voor de opleiding bedragen: € 2.250,- excl BTW. De overheid investeert in kennisoverdracht binnen krapteberoepen. Om die reden is het mogelijk om in sommige regio's in aanmerking te komen voor een volledige subsidie. De betreffende fondsen plannen hiervoor graag een oriënterend gesprek met je in. Enthousiast geworden? Meld je aan en wij checken geheel vrijblijvend of je in aanmerking komt voor volledige vergoeding.


Studiemateriaal

Er zijn geen extra kosten voor het studiemateriaal. Je maakt tijdens deze training gebruik van je eigen laptop.

Aanmelden

Development Basiscursus.

Aanmelden

Development Basiscursus.

Dit zeggen onze deelnemers

Succesverhalen.

"De cursus heeft er voor gezorgd dat ik de switch heb kunnen maken naar developer, een switch waarvan ik zelf nooit gedacht heb te kunnen maken."

Jeremy Stam Junior Developer bij Evidencio
Jeremy Stam Junior Developer bij Evidencio

#1 Fullservice Digital Agency 2021