Cursus

Development Basiscursus

Wil je jouw development carrière een kickstart geven?

Droom jij van een carrière als (fullstack) developer, maar lukt het je niet om dit op eigen kracht op te bouwen door het ontbreken van een relevante opleiding of ervaring? Wil je voor interessante bedrijven de allerbeste websites, apps en applicaties maken? Adwise biedt je de kans om op verschillende vakgebieden te leren van digital professionals. Je zult in alle aspecten van softwareontwikkeling opgeleid worden zodat je aan het einde van de cursus de basisbeginselen van development beheerst. Denk aan; PHP, MySQL, Clean code schrijven, HTML/CSS, Javascript/jQuery, Laravel, ModX, SEO, Sass, Gulp, Security, Package management, Git en PHPunit. Daarnaast is er ruimte voor je eigen passie. Heb jij meer met front-end of webshops dan met backend systemen? Dan zul je je daarin ook verder gaan ontwikkelen.

Meld je direct aan

150

+

Deelnemers opgeleid

92

%

Beveelt ons aan

15

+

Jaar ervaring

Adwise Academy

Ontwikkel jezelf vanuit huis.

Al onze trainingen en cursussen vinden digitaal plaats in de vorm van webinars. Op deze manier kun je gemakkelijk van huis jezelf blijven ontwikkelen en blijf je direct in contact staan met onze specialisten.

Inhoud cursus: Development

Als development cursist leiden we je aan de hand van een strak programma op tot fullstack junior developer.
Daarnaast is er ruimte voor evaluatie en coaching door onze vakspecialisten.

 1. Introductie programmeren deel 1: backend
  Tijdens de introductie bespreken we kort het traject en wordt er een opdracht meegegeven die tijdens de cursus wordt uitgevoerd. De basis van het programmeren; hier leer je over variabelen, functies, loops, if/else en hoe je dit gestructureerd neer zet.
 2. Development stacks
  Het opzetten van een development stack is het begin voor gestructureerd werken. Heel belangrijk dus binnen deze cursus. Er wordt aandacht besteed aan de verschillende opties en de voor en nadelen hiervan.
 3. Samenwerking & Tooling
  Bij een development project is samenwerken belangrijk, denk aan communicatie tussen de klant, product owner en het development team. Tijdens deze les worden zowel de soft skills van het samenwerken als de hard skills besproken, denk hierbij aan GIT en Jira.
 4. Programmeren deel 2: backend
  De basis is al gelegd en je weet hoe je moet samenwerken. Nu is het van belang om skills van het programmeren te verbeteren. In deze les komen de volgende onderdelen aan bod: MVC, OOP en API Driven Development.
 5. Testen, logging, debugging`
  Hoe test je software en hoe automatiseer je dit, wat moet je loggen en hoe werkt debuggen eigenlijk. Dit zijn belangrijke skills van een developer.
 6. Programmeren deel 3: frontend
  Elke applicatie of website heeft natuurlijk een mooie voorkant nodig, hoe ontwikkel je dit en welke technieken komen hier bij kijken. We gaan hier ook de diepte in met Vue.js een frontend framework.
 7. CMS basics
  Veel websites en shops draaien op een CMS. Handig om te weten hoe dit werkt en hoe je dit opzet. In deze les behandelen we een aantal CMS'en en gaan we kijken hoe dit werkt onder de motorkap.
 8. Programmeren deel 4: backend
  In deze les behandelen we data structuren en algoritmiek. Een les waar je van probleem naar een gestructureerde oplossing gaat doormiddel van een juist algoritme.
 9. Security
  Hoe hou je je applicatie of website veilig, wat betekent dit en hoe implementeer je dit.
 10. Deployment
  Het live zetten van je applicatie natuurlijk een belangrijk onderdeel. Maar hoe doe je dat op een juiste manier zonder dat alles stuk gaat?
 11. Jobcoaching inclusief personal branding en sollicitatietraining
  We maken inzichtelijk welke mogelijkheden op de arbeidsmarkt aansluiten op de opgedane expertise, jouw persoonlijke wensen en ambities. We schetsen een carrierepad en vergroten jouw kansen op de arbeidsmarkt door middel van een personal branding & sollicitatietraining.

Adwise Academy

Erkend als e-Academy learningpartner.

Adwise Academy is een erkende opleider. Thuiswinkel.org heeft Adwise bestempeld met het label: e-Academy learningpartner. Hiermee tonen wij aan dat onze opleidingen kwalitatief én actueel zijn. Daarnaast geven onze trainers regelmatig trainingen en masterclasses bij opleidingsinstituten als Beeckestijn Business School en Frankwatching. 

e-Academy Learningpartner 

Onze Academy trainers

Delen graag hun kennis vanuit hun expertise.

Jeroen Severein Developer
Daniel Lefers Senior Technical Architect / Product Owner
Harry van Rees Developer
Ken Sleebos Software- & Data Engineer
Noah Pluimers Developer
Dimitri Hilverda Developer
Groepsomvang

Maximaal 30 deelnemers

Deelnamekosten

Wij onderzoeken vrijblijvend of je in aanmerking komt voor vergoeding

Inclusief

Certificaat

Kosten & certificering

Begeleiding door award-winning professionals.

De cursus bestaat uit 10 webinars en is volledig online te volgen.
Naast de theoretische stof zal er gedurende de cursus aan een praktische opdracht worden gewerkt.
Je wordt begeleid door award-winning professionals met ruime ervaring in het werkveld, zij begeleiden je stap voor stap.
Adwise hecht grote waarde aan de kwaliteit van het onderwijs en werkt daarom samen met SkillsTree. Zij waarborgen deze kwaliteit op meerdere manieren

Na afronding

 • Ben je in bezit van een certificaat: Development Basiscursus. 
 • Ken je de ins & outs van het vak en je voelt je op je gemak op het gebied van Development.
 • Kans op een baan bij Adwise of bij een van onze opdrachtgevers.

Deelnamekosten

De deelnamekosten van deze cursus bedragen € 3.500,- excl BTW.
Na afrondingen ontvang je een cerfiticaat van deelname.

Volledige vergoeding

Ben je woonachtig in Twente en heb je maximaal MBO niveau 4 afgerond? Dan kom je in aanmerking voor een volledige vergoeding van de cursus (t.w.v. € 3.500,-). Meld je (onderaan deze pagina) vrijblijvend aan en wij onderzoeken of je in aanmerking komt voor vergoeding. Aan de hand daarvan bepaal je of je wilt deelnemen.

Aanmelden

Development Basiscursus.

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
  012-3456789
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *