Maak ambassadeurs
van je klanten
Customer service & loyalty specialist Adwise - Your Digital Brain

Service & loyalty

Online serviceverlening & loyaltiteit

Internet is het ideale medium om service mee te verlenen. Dankzij online serviceverlening kunnen je klanten je op verschillende manieren 24/7 bereiken, verlaag je de kosten van de (telefonische) helpdesk en voldoe je aan klantverwachtingen van deze tijd. Wanneer je gebruikersdata (klantprofielen) op de juiste wijze oogst en vertaalt, ben je in staat om klanten proactief te benaderen met relevante communicatie. De juiste boodschap, op de juiste plek en op het juiste moment. Alleen dan draagt dit bij aan klantloyaliteit en klantretentie (herhalingsaankopen, cross- en upselling).

Het belang van een uitmuntende customer service wordt vaak onderschat. Organisaties die zich hierin onderscheiden zijn vaak erg succesvol. Denk aan Virgin en Zappos.com. Dit is waarom bestaande klanten blijven en nieuwe klanten aangetrokken worden. Dit wordt extra gestimuleerd door de inzet van specifieke loyalty programma's met klantenbinding en klantretentie als doel. Activiteiten om de klantwaarde te vergroten.

Adwise helpt je door de inzet van ‘digital’ om jouw klantenservice en klantloyaliteit te ontwikkelen en/of te optimaliseren en je daarmee te onderscheiden ten opzichte van jouw concurrenten. Een positieve bijdrage aan jouw merk en business resultaten. We helpen je met de strategie, de ontwikkeling en optimalisatie van platformen/software en (geautomatiseerde) digitale communicatie. Van social media, advertising, CRM- en e-mailmarketing tot volledige marketing automation.

 

 

<h2>Meer weten over Digital Service & loyalty?</h2>

Meer weten over Digital Service & loyalty?

Wil je ook bouwen aan customer service, retentie en klantloyaliteit en weten wat Adwise en de vele digitale mogelijkheden voor jouw business kunnen betekenen? Laten we vrijblijvend kennismaken! 

Plan een kennismakingsgesprek

Certificeringen

Gerelateerde blog items

Het team

Adwise bestaat uit een veelzijdige groep van specialisten met een passie voor internet en marketing. Wij worden enthousiast van het resultaat dat we voor opdrachtgevers behalen.

Samen succesvol business ambities realiseren
#FUN #Passie #TOONAANGEVENDE EXPERTISE ADWISE.NL

Klanten over ons

Eddy van Heel  van Foto-declaratie app

Voor ons als ondernemers fijn dat we geen omkijken meer naar de bonnen hebben, én voor de administratie scheelt het aanzienlijk in tijd! Een win-win situatie

Eddy van Heel
Foto-declaratie app
Review van Foto declaratie-app over Foto-declaratie app