Challenge us
menu

Podcast - Digital Brains

In de podcast 'Digital Brains' praten we je maandelijks bij over ontwikkelingen op het gebied van online marketing, digital en tech.

Podcast - Digital Brains

In de podcast 'Digital Brains' praten we je maandelijks bij over ontwikkelingen op het gebied van online marketing, digital en tech.

Op de hoogte blijven?

Abonneer je op deze podcast.

Wil je geen enkele aflevering van de podcast 'Digital Brains' missen? Abonneer je dan op de podcast in je favoriete podcast app. Op een iPhone of iPad is de Podcasts-app standaard geïnstalleerd, op een Android toestel kun je de Google Podcast-app downloaden via de Play Store. In je app kun je zoeken naar podcasts, je abonneren en afleveringen direct afspelen. Kom je op het internet een iTunes-link naar een podcast tegen, dan wordt deze direct in de Podcasts-app geopend. Ook op Macs en pc's zijn podcasts te vinden in iTunes. Daarnaast vind je onze podcast ook op Spotify.

Beschikbaar op

Meet our hosts

Zie wie je hoort.

Jeroen Roozendaal

Manager Cliënt Services.

Jeroen is een marcom-professional met passie voor online, digital en tech. Vanuit zijn brede marketingcommunicatie achtergrond adviseert hij bedrijven, organisaties en instellingen over strategie en concept en vertaalt dit door naar zowel offline als online executie, die aansluit bij de business ambitie van de opdrachtgever en afgestemd is op de touchpoints in de user of customer journey.

Daan Loohuis

Head of Strategy.

Met ruim 10 jaar werkervaring die begint met praktische ervaring o.a. search, social advertising en analytics kan hij eenvoudig schakelen van abstracte strategie naar dagelijkse operationele praktijk en tooling. Met zijn achtergrond in bedrijfskunde en ervaring binnen zowel startups als multinationals, vertaalt hij business naar marketingstrategie, om deze door te trekken naar keuzes op het gebied van organisatie(structuur) en het technisch landschap.

Reageren?

Tips en feedback is welkom.

We zijn erg benieuwd wat jij van onze podcast vindt. Of misschien heb je specifieke onderwerpen die we in onze podcast moeten bespreken? Laat het ons weten!

Reageer

Vrienden van de podcast

Jeroen Roozendaal Operations manager / Account Director
Daan Loohuis Head of Strategy / Senior Digital Strategist
Gijs Westerbeek Managing Director (CEO)
Koen Kranenberg Director Disruption & Innovation (CDO)
Wouter Nieuwerth Head of Data & Analytics / Senior Analytics Consultant
Junior Melgert Operations manager Technology & Development / Head of Development
Joris Kroes Head of Performance Strategy / Senior Performance Strategist
Marijn ten Bulte Head of SEO / Senior SEO Consultant

Don't miss out!

Ontvang inspiratie, trends, stories, events en veel meer direct in je mailbox.

#1 Fullservice Digital Agency 2021