Challenge us
menu

Adwise bij Shopping Today 2023

Internationaal groeien in Europa.

Op 12 oktober gaan de deuren van DeFabrique in Utrecht weer open voor het grootste e-commerce kennisevent van Nederland: Shopping Today. Meer dan 70 topsprekers nemen je mee langs cruciale onderwerpen en industrieontwikkelingen als AI, Voice, webshopsoptimalisatie en customer experiences. Als ervaren Digital Commerce specialist is Adwise uiteraard ook aanwezig in de Domstad met een niet te missen over Internationaal groeien in Europa. Op deze pagina vind je alle informatie.

Datum Donderdag 12 oktober
Tijd 09:15 - 16:45 uur
Locatie Utrecht, DeFabrique

 

Over Shopping Today 2023

Doel: Jouw webshop nóg beter laten presteren door de kennis en ervaring van sprekers en aanwezigen met elkaar te delen. Een bezoek aan Shopping Today is ook een uitgelezen kans om in contact te komen met oplossingsaanbieders die direct impact maken voor jouw webshop.

70+ sprekers: keynotes, inspiratie cases en kenissessies van leading brands en bureaus in digital marketing en media. 

1400+ bezoekers: Veelal professionals en decision makers op het gebied van e-commerce. Van C-level executives, managers en marketeers tot e-commercespecialisten die werkzaam zijn in de online retail- en e-commerce-industrie.
 

Sessie Adwise

Internationaal groeien in Europa: van go-to-market plan tot volwaardige speler

Internationaal groeien met jouw bedrijf? Een geweldige stap, maar wat komt er allemaal kijken bij het betreden van een nieuwe markt? Laat je tijdens deze sessie inspireren door de succesvolle route-to-market van ShirtUp!, een internationale start-up.

Ontdek de ins en outs van een succesvol way of work canvas, hoe je een krachtig (internationaal) merk ontwikkelt, welke technische overwegingen je moet maken en hoe je AI succesvol integreert in je strategie. Uiteraard word je meegenomen langs fundamentele keuzes van een performance strategie, zoals de balans vinden tussen branding en performance.

Kortom: deze sessie is een must-see als je internationaal wilt uitbreiden met jouw business.

Evelien Knippers - Adwise
Evelien Knippers is Account Director en Specialty Lead International Growth bij Adwise. Vanuit haar jarenlange ervaring en opgebouwde expertise met  verschillende markten en industrieën helpt en adviseert ze organisaties op strategisch niveau om hun business internationaal uit te breiden en succesvol nieuwe markten te betreden.
Daan Loohuis - Adwise
Daan is Head of Strategy bij Adwise. Hij helpt organisaties om de juiste business- & marketingstrategie te vormen, die te vertalen naar een werkbare planning en vandaar het proces van implementatie en optimalisatie te begeleiden. Zo helpt Daan op jaarbasis tientallen organisaties in zowel b2c/d2c als b2b markten.

Klaar om Internationaal te groeien?

Als je als eindbeslisser binnen je organisatie internationale uitbreiding overweegt, is deze sessie een must-see. Aan de hand van een praktijkcase ontdek je onder meer welke belangrijke keuzes je moet maken, welke valkuilen je moet vermijden, hoe je branding en performance balanceert en hoe je slim inspeelt op de verschillen van een markt in een ander land. 

De grens overgaan met je business is een prachtige stap, maar niet zonder uitdagingen. Laat je tijdens Shopping Today daarom informeren en inspireren door onze International Growth specialisten om van jouw internationale expansie een grenzeloos succes te maken. 


 

Scoor je tickets

Tickets voor Shopping Today bestel je via de ticketpagina van de organisatie. Naast het bijwonen van de Adwise sessie, geeft een ticket je toegang tot alle keynotes, parallelrondes en netwerksessies. Bestel jouw ticket voor 1 september en ontvang €50 korting!

Bestel je tickets

 

Adwise bij Shopping Today 2023

Bron: Shopping Today

Adwise bij Shopping Today 2023

Bron: Shopping Today

Adwise bij Shopping Today 2023

Bron: Shopping Today

Adwise bij Shopping Today 2023

Bron: Shopping Today

Meer info over tickets en Adwise bij Digital Marketing Live!

Neem contact op.

Meer info over Adwise, Shopping Today of International Growth?

Neem contact op.

Emerce100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23