Overtref jouw digital
commerce succes!
E-commerce specialist Adwise - Your Digital Commerce Brain

E-commerce Insights & Optimization

Realtime E-commerce inzichten en (big)data analyses

Wanneer je het maximale uit jouw E-commerce strategie wilt halen is het stellen van heldere KPI’s en doelstellingen een voorwaarde. Er moet adequaat bijgestuurd worden op de operatie om continu te verbeteren. Het realiseren van realtime inzichten is essentieel. Hierop dienen continue/periodieke analyses plaats te vinden die de basis vormen voor verbeterpunten.

Daarnaast komen er verbeterpunten voort uit de online innovaties die er zijn. Deze moeten getoetst en geïmplementeerd worden om te blijven voldoen aan verwachtingen van gebruikers. Om optimaal te presteren adviseren wij de gebruikerservaring periodiek te onderzoeken en de platformen en middelen door middel van UX- en conversieoptimalisatie continu te verbeteren. Adwise heeft hiervoor alle benodigde tools en faciliteiten in huis, waaronder een eigen innovatief User eXperience Center met aanvullende researchtools.

Adwise houdt ervan om nieuwe dingen te ontwikkelen, maar misschien wel evenveel van het slim optimaliseren van bestaande digitale omgevingen. Ook klanten die een webshop of website hebben en die gewoon willen weten of het beter en effectiever, vindbaarder en winstgevender kan, zijn meer dan welkom bij Adwise. We hebben er zelfs een speciale diensten voor ontwikkeld. Wij nodigen je uit om samen de insights te vinden over wat er beter kan (en dus moet).

 

Cases

Het effect van Google Shopping

Het effect van Google Shopping: 64% lagere kosten per conversie en 275% meer conversies

Hangershop


De kracht van strategie en User eXperience testing

Kees Smit Tuinmeubelen

Winkelbezoek en offline aankopen meetbaar gemaakt in Google Analytics

<h2>E-commerce succes vergroten?</h2>

E-commerce succes vergroten?

Of je nu pure, omnichannel of multichannel speler bent, wij inspireren je graag over de mogelijkheden om jouw e-commerce succes te vergroten.

Spar vrijblijvend met ons

Klanten over ons

Marc ter Haar van Koffergigant

Samen met Adwise werken we al jaren aan onze SEO strategie en zien we sterke resultaten ondanks de hevige concurrentie

Marc ter Haar
Koffergigant
Review van Koffergigant over Koffergigant

Certificeringen