E-commerce Insights & Optimization

Realtime inzichten, data analyse en advies

Overtref jouw digital commerce succes.

Wanneer je het maximale uit jouw E-commerce strategie wilt halen is het stellen van heldere KPI’s en doelstellingen een voorwaarde. Er moet adequaat bijgestuurd worden op de operatie om continu te verbeteren. Het realiseren van realtime inzichten is essentieel. Hierop dienen continue/periodieke analyses plaats te vinden die de basis vormen voor verbeterpunten.

Daarnaast komen er verbeterpunten voort uit de online innovaties die er zijn. Deze moeten getoetst en geïmplementeerd worden om te blijven voldoen aan verwachtingen van gebruikers. Om optimaal te presteren adviseren wij de gebruikerservaring periodiek te onderzoeken en de platformen en middelen door middel van UX- en conversieoptimalisatie continu te verbeteren. Adwise heeft hiervoor alle benodigde tools en faciliteiten in huis, waaronder een eigen innovatief User eXperience Center met aanvullende researchtools.

Adwise houdt ervan om nieuwe dingen te ontwikkelen, maar misschien wel evenveel van het slim optimaliseren van bestaande digitale omgevingen. Ook klanten die een webshop of website hebben en die gewoon willen weten of het beter en effectiever, vindbaarder en winstgevender kan, zijn meer dan welkom bij Adwise. We hebben er zelfs een speciale diensten voor ontwikkeld. Wij nodigen je uit om samen de insights te vinden over wat er beter kan (en dus moet).

Consultants in Digital Commerce

Alle benodigde expertise en skills.

Steven Bodde Digital Consultant
Roel van Lent Internal New Business Consultant
Rian Spekle Digital Consultant
Marlon van der Zwaan Digital Consultant
Marlies Noltes Digital Consultant
Rick Maresch Corporate Consultant
Krista Dirksen Digital Consultant
Karlijn Nieuwenhuis Lead Digital Consultant / Senior Digital Strategist

E-commerce succes vergroten?

Of je nu pure, omnichannel of multichannel speler bent, wij inspireren je graag over de mogelijkheden om succesvol te blijven of het succes te vergroten.

Neem contact op