MODX CMS

Zeer gebruiksvriendelijk Content Management Systeem

Als het gaat om de technische realisatie van websites, maakt Adwise onder andere gebruik van het open source MODX CMS. Daarmee kun je zelf de content van de website eenvoudig beheren. Al sinds 2010 bieden wij het vernieuwde MODX Revolution CMS, waarmee je helemaal klaar bent voor de toekomst. De Revolution-versie van MODX is een van de meest gebruiksvriendelijke contentmanagementsystemen en is bovendien erg goed te optimaliseren voor zoekmachine optimalisatie (SEO). MODX Revolution CMS is geschikt voor alle soorten (mobiele) websites, webshops of intranets.

De voordelen van MODX Revolution CMS

 • Veiligheid staat voorop
  De complete architectuur van MODX Revolution CMS is gebaseerd op veiligheid van de data. De website zal dus niet zomaar ten prooi vallen aan ongewenste indringers.
 • Totale creatieve vrijheid
  Hoe je het ook wilt dat de website eruit ziet, met MODX Revolution CMS kan het. De techniek staat in dienst van jouw creatieve visie. Zonder beperkingen, zonder compromissen.
 • Ideaal voor zoekmachine optimalisatie (SEO)
  Omdat je in MODX Revolution CMS precies kunt bepalen welke code er als output wordt gegenereerd, is de website helemaal optimaal gebouwd voor de zoekmachines.
 • Zeer geschikt voor meertalige websites
  Heb je een website in meerdere talen? Door de unieke manier waarop MODX Revolution CMS is opgezet, kun je heel eenvoudig de grote lijnen overal hetzelfde houden, terwijl je net zo gemakkelijk kleine verschillen op lokaal niveau kunt aanpassen.

Adwise is jouw MODX Skilled web professional!

Wil je ook een succesvolle website opzetten en beheren met MODX Revolution CMS? Adwise is officieel MODX Skilled web professional en staat dus garant voor kwaliteit en professionaliteit. Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze internetmarketing adviseurs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

We adviseren je graag verder!

We adviseren je graag verder!

Graag helpen we je met het maken van de juiste keuzes zodat ze optellen in het resultaat. 

Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Vraag een adviesgesprek aan!

Klanten over ons

 Mitchel oude Nijhuis van Kees Smit Tuinmeubelen

Nu we het effect van online campagnes op onze fysieke winkels kunnen zien, hebben we keihard bewijs voor het échte rendement van o.a. Google AdWords.

Mitchel oude Nijhuis
Kees Smit Tuinmeubelen
Review van Kees Smit Tuinmeubelen over Kees Smit Tuinmeubelen

Certificeringen