Yahoo! & Bing Search Marketing

Adverteren in Yahoo! & Bing Effectief buiten Nederland

Wereldwijd hebben Yahoo! en Bing samen een bereik van zo’n 29%. Zeker als je internationaal actief bent, is het interessant om een advertentiecampagne op te zetten in deze zoekmachines. Het werkt simpel: je voert advertenties in voor zoektermen waarop jij zichtbaar wilt zijn. Vertoning kosten niets. Pas als er geklikt wordt op jouw advertentie, betaal je de vooraf afgesproken prijs.

Yahoo! & Bing Search Marketing

 

Synergie door bijsturing

Adwise verzorgt voor jou de proactieve bijsturing en optimalisatie van jouw campagnes in Yahoo! en Bing op basis van resultaten en ROI’s. Ons doel is maximaal rendement halen uit de campagnes. Natuurlijk maken we indien nodig geoptimaliseerde landingspagina’s en adviseren we over conversie optimalisatie van de website. We kijken dus verder dan alleen de campagne, waardoor het resultaat maximaliseert. 1+1=3!

QuickScan Yahoo! & Bing Search Marketing

Wil je weten of een campagne in Yahoo! en Bing iets voor jou is? Een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze vakspecialisten is snel geregeld. Zij denken proactief mee over nieuwe kansen en hebben bewezen dat zij meer resultaat kunnen leveren dankzij zoekmachine adverteren.

We adviseren je graag verder!

We adviseren je graag verder!

Graag helpen we je met het maken van de juiste keuzes zodat ze optellen in het resultaat. 

Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Vraag een adviesgesprek aan!

Klanten over ons

Mark Abbes van Qredits

Bij Adwise krijgen we de mogelijkheid om als klant diep in de organisatie mee te werken

Mark Abbes
Qredits
Review van Qredits over Qredits

Certificeringen