Internet adverteren

Optimaal bereik met internet adverteren

Internet adverteren is, net als affiliate marketing, een kostenefficiënt promotiemiddel met maximaal bereik. Je adverteert op basis van CPM, dus je betaalt per view of klik. Adwise maakt gebruik van diverse netwerken voor internet adverteren, rechtstreeks via uitgevers van populaire websites (ook displaynetwerken), maar ook via Google Adwords en Yahoo! & Bing Search Marketing. Over de voordelen kunnen we kort zijn: online adverteren leidt snel en doeltreffend tot meer verkopen. Daarnaast is dit marketinginstrument uitstekend inzetbaar voor het opbouwen van naamsbekendheid en het genereren van leads en bezoekers aan jouw website.

Internet adverteren is mogelijk op een aantal manieren:

  • Bannercampagnes
    Bannercampagnes zijn advertentiecampagnes op websites die jouw doelgroep veelvuldig bezoekt. Minder eenvoudig dan je denkt. Weet je welke websites jouw doelgroep bezoekt en wat een goede bannerpositie is? En een stap verder: hoe zorg je ervoor dat de doelgroep de banner inderdaad aanklikt? Adwise geeft graag professioneel advies. 
  • Plaatsen van redactioneel nieuws:
    Redactionele aandacht is niet hetzelfde als adverteren, maar het is er zeker aan gerelateerd. Positieve redactionele aandacht werkt beter dan adverteren, maar is moeilijker te sturen. Internet kent diverse digitale kranten en nieuwsbrieven die door een groot publiek bekeken worden. Deze media nemen een steeds belangrijkere rol in ten opzichte van traditionele kranten en vakbladen. Adwise kent de weg binnen het digitale medialandschap.

Adwise haalt maximaal effect uit jouw online mediabudget. Wil je een vrijblijvend advies voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met één van onze vakspecialisten!

We adviseren je graag verder!

We adviseren je graag verder!

Graag helpen we je met het maken van de juiste keuzes zodat ze optellen in het resultaat. 

Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Vraag een adviesgesprek aan!

Klanten over ons

Anita Fluks van Moteq

Adwise heeft voor alle facetten in het proces de juiste specialisten in huis. Kwalitatief, betrouwbaar en de teugels strak in handen. In relatief korte tijd hebben ze een prachtige website gerealiseerd waar we trots op zijn!

Anita Fluks
Moteq
Review van Moteq over Moteq

Certificeringen & awards