Affiliate marketing

Optimaal bereik met affiliate marketing

Affiliate marketing betekent dat je als adverteerder de affiliate (uitgever/webmaster/publisher) betaalt voor elke bezoeker, lead of sale die je genereert via zijn of haar website. Je betaalt dus alleen voor het daadwerkelijke resultaat. Dat maakt affiliate marketing zeer efficiënt.

De drie takken van affiliate marketing

Met Adwise kun je adverteren via vrijwel alle affiliate netwerken. De beloningsstructuur stemmen we vooraf met jou af (bijvoorbeeld op basis van CPC, CPL of CPA/CPS). Affiliate marketing is een vorm van performance based marketing, dus je hoeft alleen te betalen voor resultaat. Dit kan bijvoorbeeld een enquêtevraag zijn, waarbij prospects worden uitgeleverd en benaderd kunnen worden per e-mail, adres en/of telefoon. Online adverteren is ook een bekende variant van affiliate marketing. Daarbij worden banners en tekstlinks geplaatst en reken je af per click, lead of sale. Als laatste is e-mailmarketing een optie, waarbij afgerekend wordt per click, lead of sale. 

Materiaal voor affiliate marketing

De vakspecialisten van Adwise ontwikkelen graag jouw banners, tekstadvertenties, e-mail templates, flash animaties en andere advertentiemiddelen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

We adviseren je graag verder!

We adviseren je graag verder!

Graag helpen we je met het maken van de juiste keuzes zodat ze optellen in het resultaat. 

Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Vraag een adviesgesprek aan!

Klanten over ons

Mitchel Oude Nijhuis van Kees Smit Tuinmeubelen

Continue optimalisatie vanuit de gebruikers en snel schakelen in het proces had een grote impact op het behalen van onze ambitieuze doelstelling

Mitchel Oude Nijhuis
Kees Smit Tuinmeubelen
Review van Kees Smit Tuinmeubelen over Kees Smit Tuinmeubelen

Certificeringen