Meer weten?
menu

Testimonials

“Tijdens dit Traineeship krijg je binnen Adwise de kans om optimaal kennis te maken met Digital Marketing in de brede zin van het woord. De mogelijkheden voor bedrijven om producten en services online bij specifieke doelgroepen zichtbaar te maken zijn oneindig en middels dit Digital Marketing Traineeship word je in een vogelvlucht langs de vele online middelen en kanalen meegenomen. Aan de hand van Adwise’s Digital Marketing Professionals leer je, vanuit zowel strategisch als specialistisch perspectief, meer over de customer journey van de consument en hoe je hier middels verschillende online middelen en kanalen optimaal op in kunt spelen.
Doordat je actief mee mag werken aan uitdagende klantcases leer je ontdekken binnen welk expertisegebied jouw digital marketing passie ligt en krijg je alle vrijheid om jezelf hierin verder te ontwikkelen. Een super leerzame periode die er in mijn geval voor heeft gezorgd dat mijn passie voor online advertising alleen maar is versterkt en ik zelfs bij Adwise werkzaam kon blijven in de rol van Digital Advertising Marketeer. Dit traineeship biedt je dus in ieder geval enorm mooie kansen!”
 Jurre
“Het traineeship Digital Marketing was een echte uitdaging voor mij. Precies de uitdaging waar ik naar op zoek was! Tijdens mijn bachelorstudie Communicatiewetenschap en de master Marketing Communication heb ik veelal theoretische kennis opgedaan van communicatie en marketing gerelateerde concepten en vraagstukken. Toch miste ik de praktische kant van het marketing perspectief. Het traineeship was voor mij de uitgelegen kans om deze praktische kennis op te doen en te ervaren hoe ik mijn theoretische kennis toe kan passen in de praktijk.
Het diverse programma van het traineeship maakt dat je constant online vraagstukken vanuit een ander perspectief gaat bekijken om zo tot een alles overkoepelend plan te komen welke perfect aansluit op de wensen van de klant. Hierbij doe je vanuit alle specialismen genoeg basiskennis op om er zelf mee aan de slag te kunnen. Dit maakt dat je als trainee, en in je verdere loopbaan, breed georiënteerd aan het werk kan en zo de klant optimaal kunt adviseren. Doordat het traineeship verschillende specialismen behandelt, heb ik goed inzicht gekregen in waar ik enthousiast van word en waar ik mij in mijn verdere loopbaan op wil gaan richten. En gelukkig heb ik de kans gekregen om mijn loopbaan voort te zetten bij Adwise, waar ik als fanatieke en enthousiaste junior aan de slag ben gegaan als Accountmanager!”
 Marloes
“Na mijn studie ‘Commerciële Economie’ ben ik aan de slag gegaan als marketeer bij een middelgrote organisatie. Al snel kwam ik erachter dat ik enthousiast werd van alles rondom het digitale marketing veld. Het traineeship ‘Digital Marketing van Adwise zag ik als dè kans om mij te ontwikkelen tot digital marketeer.
Tijdens het traineeship heb ik in een korte periode kennis mogen maken met alle disciplines van het vak. De experts die hun kennis wilden over brengen, de inspirerende werkomgeving én de vrijheid om mee te werken aan echte opdrachten maakten het traineeship voor mij meer dan geslaagd!”
 Lotte
“Ik heb het digital marketing traineeship van Adwise gevolgd en het heeft al mijn verwachtingen overtroffen! Ik heb in een periode van 3 maanden superveel geleerd. Het programma geeft veel ruimte voor ontwikkeling en als je je ergens verder in wil verdiepen dan krijg je die kans. Bij mij kwam tijdens de eerste gesprekken al aan het licht dat ik een voorliefde had voor SEO. Adwise heeft hier super op ingespeeld door mij gedurende het Traineeship ook mee te laten werken aan SEO werkzaamheden.
Van alle pluspunten die ik kan bedenken zijn de mensen toch wel het hoogtepunt. Het zijn stuk voor stuk allemaal superaardige mensen met liefde en passie voor hun vak. Inmiddels werk ik dan ook met veel plezier als SEO marketeer bij Adwise.”
 Shari

Nieuwsgierig?

Laat van je horen.

We gaan graag met je in gesprek om samen te ontdekken of we bij elkaar passen.

Bekijk onze vacatures

#1 Fullservice Digital Agency 2021