Zeven nominaties voor Adwise bij de Dutch Search Awards

Adwise is 7 keer genomineerd voor de Dutch Search Awards 2018. De nominaties erkennen de prestaties van de beste Nederlandse bureaus in search marketing. Naast 5 nominaties voor cases in verschillende campagne categorieën, maakt Adwise ook kans op een award in de categorie Beste Agency en op de 'Grote Prijs' (met één van de drie 'hoogst beoordeelde cases overall'). 

Jeroen ter Laak, mede-oprichter en CMO van Adwise is trots op de nominaties. "De nominaties zijn een erkenning voor de inzet van ons team en de impact die wij hiermee voor onze opdrachtgevers leveren".

Agencies & professionals

  • Samen met DEPT en Blue Mango Interactive is Adwise in de race voor 'Beste Agency Large'. In de categorieën Beste Agency mag het publiek meestemmen op de favoriete genomineerden. Help jij ons winnen? Stemmen op Adwise kan hier! Klik bij 'Beste Agency Large' achter Adwise op STEM en breng direct je stem uit! 

Campagne

Met deze vijf cases in vier verschillende campagne categorieën maken wij kans op een award:

In de race voor de 'Grote Prijs'

Nieuw dit jaar is de ‘Grote Prijs’. Uit alle inzendingen strijden de drie hoogst beoordeelde cases tijdens de live-uitreiking met een videopitch om deze titel. Adwise is in de race voor deze prijs met de case voor United Retail. Deze prijs wordt uitgereikt in samenwerking met IAB Nederland. 

Over de Dutch Search Awards

De Dutch Search Awards zet excellentie op het gebied van Search Marketing in Nederland in de spotlights. Voor marketingbureaus en professionals dé kans om hun beste werkzaamheden en oplossingen te laten zien. Een professionele vakjury buigt zich over de ingezonden cases. De uitreiking van de awards vindt plaats op 22 november bij DeFabrique in Utrecht. Meer informatie: https://dutchsearchawards.nl

Deel deze blog!

Wat is jouw uitdaging?

Wat is jouw uitdaging?

Wij zijn benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Plan een kennismaking

Klanten over ons

Marcel Heijboer van Atkins

Met deze case is slim ingespeeld op intrinsieke behoeftes en stimuleren wij onze trouwe volgers op een natuurlijke manier om over te gaan tot een product aankoop. Zowel online als offline in onze webshop.

Marcel Heijboer
Atkins
Review van Atkins over Atkins

Certificeringen

Samen succesvol business ambities realiseren
#FUN #Passie #TOONAANGEVENDE EXPERTISE ADWISE.NL