Challenge us
menu

Zeven nominaties voor Adwise bij de Dutch Search Awards

Je bekijkt op dit moment een oudere story. De inhoud hiervan kan verouderd zijn. Bekijk hier onze laatste stories
 

Adwise is 7 keer genomineerd voor de Dutch Search Awards 2018. De nominaties erkennen de prestaties van de beste Nederlandse bureaus in search marketing. Naast 5 nominaties voor cases in verschillende campagne categorien, maakt Adwise ook kans op een award in de categorie Beste Agency en op de 'Grote Prijs' (met n van de drie 'hoogst beoordeelde cases overall').

Jeroen ter Laak, mede-oprichter en CMO van Adwise is trots op de nominaties. "De nominaties zijn een erkenning voor de inzet van ons team en de impact die wij hiermee voor onze opdrachtgevers leveren".

Agencies & professionals

  • Samen met DEPT en Blue Mango Interactive is Adwise in de race voor 'Beste Agency Large'.In de categorien Beste Agency mag het publiek meestemmen op de favoriete genomineerden. Help jij ons winnen? Stemmen op Adwise kan hier! Klik bij 'Beste Agency Large'achter Adwise op STEM en breng direct je stem uit!

Campagne

Met deze vijf cases in vier verschillende campagne categorien maken wij kans op een award:

In de race voor de 'Grote Prijs'

Nieuw dit jaar is de Grote Prijs. Uit alle inzendingen strijden de drie hoogst beoordeelde cases tijdens de live-uitreiking met een videopitch om deze titel. Adwise is in de race voor deze prijs met de case voor United Retail. Deze prijs wordt uitgereikt in samenwerking met IAB Nederland.

Over de Dutch Search Awards

De Dutch Search Awards zet excellentie op het gebied van Search Marketing in Nederland in de spotlights. Voor marketingbureaus en professionals d kans om hun beste werkzaamheden en oplossingen te laten zien. Een professionele vakjury buigt zich over de ingezonden cases. De uitreiking van de awards vindt plaats op 22 november bij DeFabrique in Utrecht. Meer informatie:https://dutchsearchawards.nl.

#1 Fullservice Digital Agency 2021