Challenge us
menu

Loop ook voorop in digital commerce!

Je bekijkt op dit moment een oudere story. De inhoud hiervan kan verouderd zijn. Bekijk hier onze laatste stories
 

Voor de 13e keer vindt het grootste e-commerce-event van de Benelux plaats. Na 12 succesvolle edities volgt in 2019 een nieuwe editie boordevol inspirerende sprekers, relevante thema's en vele exposanten. Wij zijn ook aanwezig als keynotespeaker en exposant!

Wat: Webwinkel Vakdagen 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht
Wanneer: 23 & 24 januari 2019

Programma

Ervaringsdeskundigen delen hun kennis en ervaring in een uitgebreid programma vol uiteenlopende actuele themas binnen digital commerce. In 11 zalen worden tal van inspirerende sessies verzorgd door sprekers door internationale sprekers.

Meer dan 270 e-commerce professionals presenteren zich op de beursvloer en bieden inzichten, ervaringen en hands-on oplossingen. Ook wij zijn beide dagen aanwezig. Heb je een digital commerce vraagstuk of wil je eens vrijblijvend kennismaken of met onze e-commerce professionals sparren? Je bent van harte welkom bij de stand van Adwise op standnummer 208!

Van onderbuikgevoel naar strategisch e-mailplan: zo word je succesvol binnen twee jaar!

Wie kan jou beter vooruit helpen dan de absolute toppers uit de e-commerce? Twee dagen lang staat het programma vol met prominente sprekers die jou inspireren en belangrijke insights meegeven.

Samen met onze opdrachtgever Kees Smit Tuinmeubelen verzorgen wij een sessie over het succes van een vernieuwde e-mail strategie. Door deze vernieuwde strategie realiseerden wij 400% groei in de omzet uit e-mail. Hierdoor is het kanaal e-mail een onmisbare schakel geworden in de complete strategie.

Ben je benieuwd naar dit succesverhaal? Jasmijn Hemersma (Head of E-mail bij Adwise) en Marlies Kamphuis vertellen er alles over tijdens hun sessie op woensdag 23 januari van 11:15 - 11:45 uur in lezingzaal 8.

Gratis aanmelden?

Meld je hier gratis aan voor ht tweedaagse e-commerce event van het jaar.

Emerce100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23