WhatsApp Business: hét stappenplan om direct te starten op Frankwatching

WhatsApp Business is nu officieel uitgerold voor Androidgebruikers in Nederland. In oktober 2017 kondigde Milou de komst van WhatsApp Business al aan. De uitrol van een Business variant van deze populaire app biedt nieuwe kansen voor je marketing en customer service. Wil je direct aan de slag en WhatsApp als extra service aanbieden? Milou deelt haar kennis in een blog op Frankwatching!

Instellen van WhatsApp Business

De zakelijke variant van de app is vooralsnog alleen beschikbaar voor Androidgebruikers en te downloaden in de Google Play Store. 

Nadat je de app hebt gedownload, akkoord bent gegaan met de voorwaarden en het privacybeleid en het telefoonnummer hebt geverifieerd kan je aan de slag. In een blogartikel op Frankwatching laat Milou een voorbeeld van een WhatsApp Business account zien en deelt ze haar verwachtingen. 

Lees het hele artikel op Frankwatching

Ben je benieuwd wat je met deze functies kan en welke features Milou verwacht? Lees het complete artikel op Frankwatching!

Deel deze blog!

Meer weten over WhatsApp for business?

Meer weten over WhatsApp for business?

Spar met onze social media experts over je vraagstuk. Wij delen onze kennis graag!

Contact opnemen

Klanten over ons

Kim Otte van Leadax

Adwise heeft ons bewezen dat online marketing ook binnen een van oorsprong behouden markt succesvol kan zijn en waarbij offline en online kanalen effectief samenkomen en elkaar versterken

Kim Otte
Leadax
Review van Leadax over Leadax

Certificeringen

Samen succesvol business ambities realiseren
#FUN #Passie #TOONAANGEVENDE EXPERTISE ADWISE.NL