Challenge us
menu

Adwise aanwezig op de Webwinkel Vakdagen 2018

Je bekijkt op dit moment een oudere story. De inhoud hiervan kan verouderd zijn. Bekijk hier onze laatste stories
 

24 & 25 januari is het weer zo ver: de Webwinkel Vakdagen. Het belangrijkste e-commerce event van de Benelux in de Jaarbeurs Utrecht. Een absolute aanrader als je op zoek bent naar mogelijkheden om ng meer rendement uit jouw online activiteiten te halen. Adwise is ook aanwezig als exposant en spreker tijdens n van de sessies.

Exposant | Standnummer 208

Op de beurs vind je bekende spelers als: bol.com, ING n natuurlijk Adwise, de digitale hersenhelft voor alle e-commerce spelers. Bekijk de complete exposantenlijst. Centraal staan de 9 e-commerce trends, komen deze trends je voor en wil je weten hoe je hier succesvol op inspeelt? Ontdek het antwoord bij standnummer 208 tijdens de Webwinkel Vakdagen!

1. Data gedreven webshops

2. Tussenkomst retailer verdwijnt

3. Cross border sales

4. Campagnes ROAS gestuurd

5. Beleving en aanbod omni-channel spelers vloeit over

6. Stijgend aantal mobiele webshop gebruikers

7. Intrede voice search

8. Doorontwikkeling inzet chatbots

9. Groei social shopping

Presentatie actuele case van Atkins

Naast de exposanten op de beursvloer zijn er 12 lezingzalen te vinden. Iedere zaal vertegenwoordigd een relevant thema. Tijdens de lezingen worden actuele cases gepresenteerd en volgen praktische tips. Wij geven een lezing in zaal 1 met als thema: brands.

  • Implementatie van e-commerce binnen een offline georinteerd brand
    Woensdag 24 januari | 12:00 uur | lezingzaal 1

In een wereld vol onzekerheden omarmen fabrikanten steeds vaker de drop-shipment strategie. Het is een manier waarmee ze meer grip krijgen op de verkoop van de eigen producten. Een producent die eigen artikelen verkoopt wekt niet alleen vertrouwen, het biedt ook extra kansen in de vorm van service en onderhoudscontracten.

Door: Evelien Knippers (Account Strategist bij Adwise) en Marcel Heijboer (e-commerce & digital marketing bij Atkins), meer over deze lezing.

Webwinkel Vakdagen bezoeken?

Na aanmelding is een bezoek aan de Webwinkel Vakdagen gratis. Bezoek het #1 e-commerce event van de Benelux!

Emerce100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23