We zijn een FD Gazelle 2015!

Ieder jaar reikt Het Financiële Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Deze awards zijn al jaren een begrip in ondernemend Nederland. Met trots mag Adwise Internetmarketing zich ook tot deze winnaars rekenen. We behoren daarmee tot een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

Snelle groei alleen is zeker niet genoeg. De deelnemers moeten namelijk voldoen aan diverse strenge criteria, die aantonen dat je als bedrijf gezond bent en groeit. Naast de jaarlijkse omzetgroei wordt de financiële gezondheid, de groeistrategie en bijvoorbeeld het nettoresultaat onder de loep genomen door diverse specialisten. Het is daarom een mooie bevestiging van een gezond en strategisch krachtig ondernemerschap. Dit jaar mogen 490 snelgroeiende bedrijven zich een jaar lang een FD Gazelle noemen, tegenover 331 bedrijven vorig jaar.

Jeroen ter Laak van Adwise Internetmarketing zegt: “Wij zijn trots dat we FD Gazelle 2015 zijn. Deze award is een prachtige erkenning voor het hele team, dat op alle fronten druk heeft meegewerkt aan de groei van de organisatie. Het laat zien dat we op de juiste weg zitten en gezond blijven groeien. Wij danken al onze opdrachtgevers voor het vertrouwen dat zij in ons hebben gesteld.”

Uitreiking FD Gazellen Award 2015
Op dinsdag 17 november 2015 krijgt Adwise Internetmarketing, samen met de andere winnaars in de regio (Overijssel en Gelderland), de FD Gazellen Award op feestelijke wijze uitgereikt bij Divitel in Apeldoorn. Dan wordt ook duidelijk wie de winnaar is van de Gouden FD Gazellen Award. Vind je het leuk om aanwezig te zijn bij deze uitreiking? Meld je aan via hello@adwise.nl

In de media
Naar aanleiding van dit bericht verschenen er verschillende berichten in andere media.

Tubantia / Wegener vermeld:

Emerce vermeld: Internetbureau Adwise in de ban van de groeiawards

Deel deze blog!

Welke doelen wil jij realiseren?

Welke doelen wil jij realiseren?

We staan te popelen om kennis te maken en samen te sparren over het specifieke vraagstuk van jouw organisatie. 

Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Maak kennis met ons!

Klanten over ons

Rene van Essen van SBM Bouw- en vastgoedmanagers

Net als in onze filosofie bekijkt Adwise het door de ogen van de eindgebruiker

Rene van Essen
SBM Bouw- en vastgoedmanagers
Review van SBM Bouw- en vastgoedmanagers over SBM Bouw- en vastgoedmanagers

Certificeringen

Samen succesvol business ambities realiseren
#FUN #Passie #TOONAANGEVENDE EXPERTISE ADWISE.NL