We zijn een FD Gazelle 2015!

Je bekijkt op dit moment een oudere story. De inhoud hiervan kan verouderd zijn. Bekijk hier onze laatste stories
 

Ieder jaar reikt Het Financile Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Deze awards zijn al jaren een begrip in ondernemend Nederland. Met trots mag Adwise Internetmarketing zich ook tot deze winnaars rekenen. We behoren daarmee tot een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

Snelle groei alleen is zeker niet genoeg. De deelnemers moeten namelijk voldoen aan diverse strenge criteria, die aantonen dat je als bedrijf gezond bent en groeit.Naast de jaarlijkse omzetgroei wordt de financile gezondheid, de groeistrategie en bijvoorbeeld het nettoresultaat onder de loep genomen door diverse specialisten. Het is daarom een mooie bevestiging van een gezond en strategisch krachtig ondernemerschap. Dit jaar mogen 490 snelgroeiende bedrijven zich een jaar lang een FD Gazelle noemen, tegenover 331 bedrijven vorig jaar.

Jeroen ter Laak van Adwise Internetmarketing zegt: Wij zijn trots dat we FD Gazelle 2015 zijn. Deze award is een prachtige erkenning voor het hele team, dat op alle fronten druk heeft meegewerkt aan de groei van de organisatie. Het laat zien dat we op de juiste weg zitten en gezond blijven groeien. Wij danken al onze opdrachtgevers voor het vertrouwen dat zij in ons hebben gesteld.

Uitreiking FD Gazellen Award 2015
Op dinsdag 17 november 2015 krijgt Adwise Internetmarketing, samen met de andere winnaars in de regio (Overijssel en Gelderland), de FD Gazellen Award op feestelijke wijze uitgereikt bij Divitel in Apeldoorn. Dan wordt ook duidelijk wie de winnaar is van de Gouden FD Gazellen Award. Vind je het leuk om aanwezig te zijn bij deze uitreiking? Meld jeaan via [email protected]

In de media
Naar aanleiding van dit bericht verschenen er verschillende berichten in andere media.

Tubantia / Wegener vermeld:

Emerce vermeld: Internetbureau Adwise in de ban van de groeiawards