Challenge us
menu

Verras je ontvangers met interactieve e-mails

Je bekijkt op dit moment een oudere story. De inhoud hiervan kan verouderd zijn. Bekijk hier onze laatste stories
 

Bedrijven die nieuwsbrieven versturen zijn constant bezig met creatieve ideeën om op te vallen tussen alle andere mails die ontvangers in hun inbox krijgen. En één van die creatieve ideeën is het gebruik van interactieve elementen.

Wat zijn interactieve elementen?

Traditioneel gezien is een klik op een link al een interactie. De klik op een link leidt de ontvanger naar een landingspagina waar ze de actie vervolgens kunnen voltooien. Interactieve mails brengen die acties van de website terug naar de e-mail, waardoor de mails zelf interactief worden. Het is een geweldig element om je ontvangers te verrassen en versteld laten staan, maar draagt daarnaast ook bij aan marketingdoelen, zoals meer engagement, profielverrijking, informatievoorziening etc.

Een aantal voorbeelden van interactieve elementen in e-mails:

GIF

Games

Hamburgermenu

Het hele artikel lezen?

Naast bovengenoemde interactieve elementen zijn er nog veel andere mogelijkheden. Lees het hele artikel van Elke op Frankwatching en kom er achter op welke vele manieren je interactiviteit toe kunt passen in je eigen nieuwsbrieven. Maar naast alle mogelijkheden leggen we je ook iets meer uit over de beperkingen waar je rekening mee moet houden als je interactieve mails inzet.

Emerce100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23