Update: Export functies beschikbaar in Google Analytics

Google Analytics heeft in maart vorig jaar haar nieuwe versie gelanceerd. Hier zijn een groot aantal vernieuwingen in opgenomen waardoor het inzicht in alle data nog beter is. Nieuwe functies zijn onder andere multi channal trechters, real time reporting en flow visualisatie.

Rapporten delen via de export functies

De langverwachte export functies zijn nu ook beschikbaar. Rapporten kunnen worden gegenereerd en automatisch naar jezelf (of anderen) worden verzonden. Google Analytics geeft de mogelijkheid dit dagelijks, wekelijks, maandelijks of per kwartaal in te stellen. Ook de PDF export functie is beschikbaar.

Waar kan ik dit vinden?

De export functies zijn vanuit ieder rapport (standaard, aangepast of dashboard) bereikbaar. Ze zijn te vinden in de grijze balk:

Export Analytics

De opties zijn nog in béta, dit is omdat Google aangeeft een aantal aanpassingen aan de "look and feel" te willen doen. Belangrijk voor account waar bestaande e-mailexports zijn ingesteld is dat deze worden nagekeken. Een aantal waarden worden op een andere manier gerapporteerd. De optie om alles opnieuw in te stellen wordt door Google beschikbaar gemaakt.

Hulp nodig?

Voor vragen over het instellen van een export of hulp bij de te nemen stappen kunt u uiteraard contact opnemen met Adwise Internetmarketing.

Auteur: Niels Hobert

Deel deze blog!

Geïnspireerd geraakt?

Geïnspireerd geraakt?

Spar vrijblijvend met een internetmarketing adviseur of specialist. 
We delen onze expertise graag met je!

Spar met ons verder!

Klanten over ons

Mark Abbes van Mijn Qredits

Al in 2012 ontstond het idee om een persoonlijke omgeving in te richten en samen met Adwise hebben we dit nu succesvol gerealiseerd

Mark Abbes
Mijn Qredits
Review van Qredits over Mijn Qredits

Certificeringen

Samen succesvol business ambities realiseren
#FUN #Passie #TOONAANGEVENDE EXPERTISE ADWISE.NL