Challenge us
menu

Twee nominaties voor Adwise bij de Dutch Interactive Awards

Je bekijkt op dit moment een oudere story. De inhoud hiervan kan verouderd zijn. Bekijk hier onze laatste stories
 

Adwise heeft is voor het vierde jaar op rij genomineerd voor de Dutch Interactive Awards, de meest toonaangevende prijs binnen de digitale wereld. Tijdens dit event worden awards uitgereikt aan partijen die uitzonderlijk interactief werk leveren. Voor deze awards worden cases genomineerd die uitblinken in concept, design en user experience. Dit wordt jaarlijks door Emerce en de Dutch Digital Agencies (DDA) presenteert. Voor de 10e editie is Adwise in de running voor twee awards samen met opdrachtgever Ziezodan.

Het Ziezodan platform is genomineerd in de categorien; tools en service. Ziezodan verbindt huurders, vastgoedbeheerders en onderhoudsbedrijven. Door gebruik te maken van digitale/tech expertise hebben Ziezodan en Adwise een platform ontwikkeld welke een substantile bijdrage leveren aan het gehele vastgoed-onderhoudsdomein. Een perfect voorbeeld hoe user experience en artificial intelligence een bijdrage leveren aan een hogere tevredenheid onder huurders en daardoor positieve effecten leveren op de vastgoedbeheerders en efficintie van onderhoudsbedrijven.

Michiel Pot, Algemeen Directeur Ziezodan: "Enorm trots dat we nu al zon impact kunnen hebben. Speciale dank aan onze partners Adwise - Your Digital Brain en FlowFabric voor het neerzetten van deze prestatie".

Benieuwd hoe we dit hebben aangepakt en tot welke resultaten het heeft geleid? Check dan de rest van het verhaal op Emerce. #DIA2019

Op donderdag 27 juni a.s. worden de Dutch Interactive Awards uitgereikt in de Beurs van Berlage, Amsterdam.

 

Emerce100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23