Challenge us
menu

#22: Social Media gebruik in NL, nieuwe strategie Bol.com en hoe bedreigend is AliExpress?

Je bekijkt op dit moment een oudere story. De inhoud hiervan kan verouderd zijn. Bekijk hier onze laatste stories
 
In deze aflevering van de podcast 'Digital Brains' praten Niels Hobert, Joris Kroes enJeroen Roozendaalje bij over ontwikkelingen op het gebied van digital marketing

De onderwerpen van Podcast #22:

We bespreken de cijfers over het Social Media gebruik in Nederland. Wat valt op en moet je als adverteerder naar een ander kanaal? Bol.com wordt meer een platform voor partners. Is dat een logische strategie? AliExpress is steeds meer zichtbaar in Nederland, maar hoe groot is de bedreiging uit China? En Nederland is het snelst groeiende land voor de Google Assistent.

Beluister deze podcast hieronder via Anchor. Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via Spotify,iTunes,Google Podcast of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hieronder hoe het abonneren op deze podcast werkt.

Shownotes

Social
Overig

Tips of reageren?

Heb je tips, ideen voor onderwerpen of wil je gewoon reageren? Laat het ons weten via podcast@adwise.nl.

Abonneren op de podcast?

Op een iPhone of iPad is de Podcasts-app standaard genstalleerd, op een Android toestel kun je de Google Podcast-app downloaden via de Play Store.Hierin kun je zoeken naar podcasts, je abonneren en afleveringen direct afspelen. Kom je op het internet een iTunes-link naar een podcast tegen, dan wordt deze direct in de Podcasts-app geopend. Ook op Macs en pc's zijn podcasts te vinden in iTunes.

 

Emerce100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23