Sjoemelen met reviews, kopen vanuit Google Images, adverteren in Pinterest, stop gratis retouren en 5 gouden tips voor posten op Social

 
In deze aflevering van de podcast 'Digital Brains' praten Daan Loohuis, Milou Grunder enJeroen Roozendaalje bij over ontwikkelingen op het gebied van digital marketing

De onderwerpen van Podcast #23:

We bespreken hoe betrouwbaar online reviews nog zijn. Het einde aan gratis retouren lijkt in zicht, wat betekent dit voor de e-commerce branche? En verder:

  • Straks kun je kopen vanuit Google Images
  • Adverteren op Pinterest binnenkort in Nederland
  • Mediabestedingen in digital voor het eerst groter dan offline
  • Betalen met creditcard wordt goedkoper, toeslag mag niet meer

Beluister deze podcast hieronder via Anchor. Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via Spotify,iTunes,Google Podcast of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hieronder hoe het abonneren op deze podcast werkt.

Shownotes

Wat ons opviel

Social

Search

Algemeen

 

Tips of reageren?

Heb je tips, ideen voor onderwerpen of wil je gewoon reageren? Laat het ons weten via podcast@adwise.nl.

Abonneren op de podcast?

Op een iPhone of iPad is de Podcasts-app standaard genstalleerd, op een Android toestel kun je de Google Podcast-app downloaden via de Play Store.Hierin kun je zoeken naar podcasts, je abonneren en afleveringen direct afspelen. Kom je op het internet een iTunes-link naar een podcast tegen, dan wordt deze direct in de Podcasts-app geopend. Ook op Macs en pc's zijn podcasts te vinden in iTunes.