Challenge us
menu

Adwise genomineerd voor de Search Engine Land Awards

Je bekijkt op dit moment een oudere story. De inhoud hiervan kan verouderd zijn. Bekijk hier onze laatste stories
Adwise genomineerd voor de Search Engine Land Awards

Adwise is genomineerd voor de Search Engine Land Awards. Deze awardshow zet excellent werk in search marketing in de spotlights. Adwise is dit jaar genomineerd met werk voor FixjeiPhone en United Retail.

Best Overall SEO Initiative - FixjeiPhone

Samen met FixjeiPhone, de grootste iPhone reparatie website van de Benelux, heeft Adwise een nominatie behaald voor Best overall SEO initiative. Het doel van FixjeiPhone is om als autoriteit in de markt gezien te worden. Om deze reden is gekozen voor een relevante linkbait/viral strategie. Met deze strategie heeft de organisatie door de juiste voorbereiding, de nieuwe iPhone XS n een nacht doorhalen gezorgd voor: 1.400+ backlinks, 170.000+ YouTube views en 4.000+ referral traffic in slechts n week tijd.

Best Local Search Marketing Initiative - United Retail

In de categorie best local search marketing initiative heeft Adwise een nominatie in de wacht gesleept voor de lokale advertising strategie voor United Retail (de franchiseorganisatie die de formules Electro World en Witgoed Specialist exploiteert). Adwise creerde een slimme lokale strategie om meer winkelbezoeken voor 320 franchisenemers te realiseren. Dit resulteerde in een totaal oplossing met een grote positieve impact voor alle franchisers.

Op dinsdag 4 juni worden de winnaars bekend gemaakt tijdensSMX Advanced in Seattle.

 

Benieuwd welke kansen er voor jou liggen binnen search?

Wij helpen je graag!

Neem contact op

#1 Fullservice Digital Agency 2021