Adwise genomineerd voor de Search Engine Land Awards

Adwise is genomineerd voor de Search Engine Land Awards. Deze awardshow zet excellent werk in search marketing in de spotlights. Adwise is dit jaar genomineerd met werk voor FixjeiPhone en United Retail. 

Best Overall SEO Initiative - FixjeiPhone

Samen met FixjeiPhone, de grootste iPhone reparatie website van de Benelux, heeft Adwise een nominatie behaald voor Best overall SEO initiative. Het doel van FixjeiPhone is om als autoriteit in de markt gezien te worden. Om deze reden is gekozen voor een relevante linkbait/viral strategie. Met deze strategie heeft de organisatie door de juiste voorbereiding, de nieuwe iPhone XS én een nacht doorhalen gezorgd voor: 1.400+ backlinks, 170.000+ YouTube views en 4.000+ referral traffic in slechts één week tijd.

Best Local Search Marketing Initiative - United Retail

In de categorie ‘best local search marketing initiative’ heeft Adwise een nominatie in de wacht gesleept voor de lokale advertising strategie voor United Retail (de franchiseorganisatie die de formules Electro World en Witgoed Specialist exploiteert). Adwise creëerde een slimme lokale strategie om meer winkelbezoeken voor 320 franchisenemers te realiseren. Dit resulteerde in een totaal oplossing met een grote positieve impact voor alle franchisers.

Op dinsdag 4 juni worden de winnaars bekend gemaakt tijdens SMX® Advanced in Seattle.

 

Deel deze blog!

Wat is jouw uitdaging?

Wat is jouw uitdaging?

Wij zijn benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Plan een kennismaking

Klanten over ons

Emiel Koops van Pokon

Adwise kenmerkt zich door haar prettige manier van samenwerken in combinatie met het leveren van uitstekende kwaliteit en expertise

Emiel Koops
Pokon
Review van Pokon over Pokon

Certificeringen

Samen succesvol business ambities realiseren
#FUN #Passie #TOONAANGEVENDE EXPERTISE ADWISE.NL