Promoot je bedrijf met Google Posts - Blog op Marketingfacts

Je artikelen, acties en evenementen extra onder de aandacht brengen via de zoekresultaten in Google? Dat is mogelijk voor iedereen met een Google Mijn Bedrijf account. Google heeft een nieuwe functie onder de noemer: Google Posts uitgerold. Hiermee is het mogelijk om je eigen content aan de rechterkant van de zoekmachine in het zogenoemde 'Knowledge Panel' te publiceren. Benieuwd hoe je deze functie eenvoudig voor jouw organisatie inzet? Onze SEO specialist Marijn laat het stapsgewijs zien op Marketingfacts! 

Wat is een Google Post? 

De functie Google Posts was tot voor kort alleen beschikbaar voor een klein aantal celebrities, sport(teams), filmstudio's en musea. Met deze functie konden deze personen of organisaties hun recente activiteiten of updates delen via de Google zoekresultaten. Vanaf afgelopen week is deze feature beschikbaar voor alle organisaties (tenminste, als je in het bezit bent van een Google Mijn Bedrijf account).

Wij hebben deze nieuwe optie natuurlijk direct getest. Wanneer je via Google zoekt op (in dit geval) onze bedrijfsnaam, dan zie je de Google Posts aan de rechterkant onder de overige bedrijfsgegevens, in het 'Knowledge Panel' verschijnen. 

Hoe stel je de Google Posts in? 

Lees het hele verhaal inclusief een stappenplan voor de inzet van deze nieuwe functie op Marketingfacts!

 

Edit op 6-7-2017: Let op, Google Posts komen te vervallen na ongeveer zeven dagen. Het is dus van belang dat je in de gaten houdt of je Google posts nog actief zijn en, zo niet, nieuwe posts toe te voegen. Voor meer informatie over wanneer deze posts komen te vervallen kun je hier terecht

Deel deze blog!

Meer weten over de inzet van Google Posts?

Meer weten over de inzet van Google Posts?

Spar met onze SEO experts over je vraagstuk. Wij delen onze kennis graag!

Spar eens vrijblijvend met ons

Klanten over ons

Eddy van Heel  van Foto-declaratie app

Voor ons als ondernemers fijn dat we geen omkijken meer naar de bonnen hebben, én voor de administratie scheelt het aanzienlijk in tijd! Een win-win situatie

Eddy van Heel
Foto-declaratie app
Review van Foto declaratie-app over Foto-declaratie app

Certificeringen

Samen succesvol business ambities realiseren
#FUN #Passie #TOONAANGEVENDE EXPERTISE ADWISE.NL