Optimaal gebruikersgemak voor uw e-commerce klanten door middel van Sooqr en PostNL

Je bekijkt op dit moment een oudere story. De inhoud hiervan kan verouderd zijn. Bekijk hier onze laatste stories
 

De onderscheidende gebruikersgemakken zoals navigatie en snelheid maar ook een eigentijds design en branding maken dat klanten graag terugkomen naar uw webshop. Maar wat zijn nog meer belangrijke factoren van terugkerende- en nieuwe bezoekers? Hieronder een aantal interessante tips & tricks voor een optimale gebruikerservaring.

Optimaal gebruikersgemak door de zoekfunctie

De zoekfunctionaliteit in uw website is voor veel consumenten n van de meest belangrijke onderdelen bij het zoeken naar producten. Wist u dat er drie keer meer kans bestaat op een verkoop bij bezoekers die gebruik maken van de zoekfunctionaliteit dan bij bezoekers die dit niet gebruiken? Dit maakt de zoekfunctie in uw webshop zo belangrijk. Daarom vinden wij het belangrijk om u op de hoogte te houden van de meest recente ontwikkelingen in de markt.

Sooqr

Sooqrheeft een module die door veel grote e-commerce websites wordt gebruikt. Hun missie is: het zoeken op websites fenomenaal maken. Op basis van milliseconden resultaten tonen die te filteren zijn en direct de juiste resultaten laten zien. Daarnaast geeft Sooqr een suggestie voor autocorrectie wanneer blijkt dat een zoekopdracht verkeerd is gespeld. Zoekt u bijvoorbeeld op barbeque en bedoelt u barbecue dan zal Sooqr dit begrijpen en de juiste producten voor u selecteren.

Voordelen

Er zijn een aantal voordelen"

  • Sooqr is 'instant search' en werkt erg snel
  • Sooqr houdt rekening met spelfouten van de gebruiker
  • De gebruiker kan meteen filteren bij het zoeken
  • Het aanbod wordt getoond in 3 lay-outs die de gebruiker zelf kan selecteren
  • Sooqr biedt een goede rapportage (achter inlog) met configuratiemogelijkheden
  • Adwise kan u helpen om ook content in de zoekresultaten op te laten nemen (bijvoorbeeld openingstijden)

Referenties

Adwise heeft een aantal referenties voor u geselecteerd. Op deze wijze kunt u zelf de functionaliteiten van Sooqr ervaren.

Gemak voor uw bezoekers met PostNL Magento integratie

Total Internet Group heeft onlangs een module ontwikkeld voor PostNL die het eenvoudiger maakt om pakketten te laten verzenden. De PostNL extensie voor Magento maakt het voor merchants mogelijk om pakketten te versturen via PostNL, zonder gebruik te maken van Parcelware. Pakketten kunnen via de Magento extensie automatisch worden aangemeld. Ook kan de merchant track & trace gegevens opvragen en labels printen. Ook voor consumenten zijn er diverse voordelen zoals het kiezen van bezorgtijden.

Voordelen van de PostNL module

Met de integratie van PostNL biedt TIG de consument een perfecte keuze voor het bezorgen van de pakketten in de checkout. Daarnaast zijn de administratieve handelingen door een koppeling met PostNL ook verminderd. Bestellingen worden nog sneller verwerkt en labels worden inclusief barcode geprint. Kortom, een must-have voor webshopeigenaren die met Post NL werken.

Kosten

Voordat de module gentegreerd kan worden in de webshop dient de merchant een contract met PostNL afgesloten te hebben. Uiteraard kunnen wij u hierin begeleiden. Op basis van uw webshop kunnen wij u een passende aanbieding presenteren. Mocht u hierin genteresseerd zijn dan geven wij u hiervoor graag een advies op maat.

Referenties

Adwise heeft een aantal referenties voor u geselecteerd. Op deze wijze kunt u zelf de functionaliteiten van de PostNL module ervaren.

 

Geschreven door: Leonie Schonewille