Nieuwe website van Atkins gelanceerd

Adwise Internetmarketing heeft voor Atkins International een compleet nieuwe en interactieve website ontwikkeld. Deze website is onlangs gelanceerd in Canada en Australië. Bekijk het resultaat op http://www.atkins.ca/ en http://au.atkins.com.

Doelstelling Atkins

Atkins International wil mensen over de hele wereld kennis laten maken met Atkins en mensen door middel van een interactieve Community maximaal ondersteunen bij het bereiken en behouden van het gewenste gewicht. Voor het lanceren van de basisversie van deze internationale website was 1 januari 2011 de deadline. In een zeer ambitieuze doorlooptijd heeft Adwise Internetmarketing deze basisversie ontwikkeld en gelanceerd. De websites bestaan o.a. uit een Community, Store Locator, productoverzicht, receptenoverzicht, Blog en Atkins Library.

Toekomst

Adwise Internetmarketing zal de verdere websiteontwikkeling in fasering toepassen. Zo zal er o.a. een webshop en interactieve maaltijdplanner worden toegevoegd aan de website. De website zal uiteindelijk in alle landen waarin Atkins International actief is worden opgeleverd.

Over Atkins International

Atkins Nutritionals Inc. is een vooraanstaand bedrijf binnen de dieetbranche waarin 2,5 miljard dollar omgaat. Het biedt een dieet- en gewichtsreguleringsprogramma voor het leven. Het Atkins dieet richt zich op een gezonde voeding waarbinnen minder geraffineerde koolhydraten en geraffineerde suikers geconsumeerd worden en waarbinnen de consumptie van magere eiwitten, vezels, fruit, groenten en goede vetten wordt gestimuleerd. Atkins International is de tak van Atkins Nutricionals Inc. die actief is in Europa, het Midden Oosten, Australië en Canada.

Deel deze blog!

Geïnspireerd geraakt?

Geïnspireerd geraakt?

Spar vrijblijvend met een internetmarketing adviseur of specialist. 
We delen onze expertise graag met je!

Spar met ons verder!

Klanten over ons

Marc ter Haar van Koffergigant

Samen met Adwise werken we al jaren aan onze SEO strategie en zien we sterke resultaten ondanks de hevige concurrentie

Marc ter Haar
Koffergigant
Review van Koffergigant over Koffergigant

Certificeringen

Samen succesvol business ambities realiseren
#FUN #Passie #TOONAANGEVENDE EXPERTISE ADWISE.NL