Met Remarketing prominent op Nu.nl

Een perfecte manier om uw naamsbekendheid, (bedrijfs)imago of merk te versterken is natuurlijk online adverteren. Vooral op A-websites met vanzelfsprekend een groot bereik. Dergelijke website kennen echter vaak hoge (CPM) tarieven. Oplossing? Door het display netwerk van Google Adwords in te zetten kan heel effectief, tegen relatief lage kosten (CPC) precies de juiste doelgroep bereikt worden, zoals voor een van onze opdrachtgevers in de praktijk is gebleken.

Remarketing voor branding doeleinden

Voor opdrachtgever Continu hebben we een Remarketing campagne opgezet waarbij een bepaalde doelgroep beeld- en tekstadvertenties terugziet in het display netwerk van Google. Juist voor deze bezoekers zal de advertentie opvallen en zal de kracht van de herhaling haar werk doen. Dit in combinatie met een vertoning op een zogenaamde A-website zal ook het imago extra worden versterkt. Continu was blij verrast met de prominente vertoning van de advertentie op Nu.nl, zoals hieronder te zien in het Twitter bericht. 

remarketing

Een dergelijke remarketing campagne kan op allerlei manieren ingezet worden en is dus ideaal voor branding doeleinden. Kortom: uw naam (beeld) terug laten komen en voor herhaling zorgen op een gemakkelijke en goedkope manier.

banner nu bovenaan

 

Heeft u interesse om net als onze opdrachtgever een Remarketing campagne te starten of meer informatie? Bel ons op 0546-807480 of mail ons.

Deel deze blog!

Geïnspireerd geraakt?

Geïnspireerd geraakt?

Spar vrijblijvend met een internetmarketing adviseur of specialist. 
We delen onze expertise graag met je!

Spar met ons verder!

Klanten over ons

Het gebruik van de backend van Sooqr is vrij eenvoudig. We zien nu al een sterke verbetering in onze zoekfunctie met de periode voordat Sooqr geïmplementeerd was.

Killian Kuipers
Carnavalsland
Review van Carnavalsland over Carnavalsland

Certificeringen

Samen succesvol business ambities realiseren
#FUN #Passie #TOONAANGEVENDE EXPERTISE ADWISE.NL