Met Remarketing prominent op Nu.nl

Je bekijkt op dit moment een oudere story. De inhoud hiervan kan verouderd zijn. Bekijk hier onze laatste stories
 

Een perfecte manier om uw naamsbekendheid, (bedrijfs)imago of merk te versterken is natuurlijk online adverteren. Vooral op A-websites met vanzelfsprekend een groot bereik. Dergelijke website kennen echter vaak hoge (CPM) tarieven. Oplossing? Door het display netwerk van Google Adwords in te zetten kan heel effectief, tegen relatief lage kosten (CPC) precies de juiste doelgroep bereikt worden, zoals voor een van onze opdrachtgevers in de praktijk is gebleken.

Remarketing voor branding doeleinden

Voor opdrachtgever Continu hebben we een Remarketing campagne opgezet waarbij een bepaalde doelgroep beeld- en tekstadvertenties terugziet in het display netwerk van Google. Juist voor deze bezoekers zal de advertentie opvallen en zal de kracht van de herhaling haar werk doen. Dit in combinatie met een vertoning op een zogenaamde A-website zal ook het imago extra worden versterkt. Continu was blij verrast met de prominente vertoning van de advertentie op Nu.nl, zoals hieronder te zien in het Twitter bericht.

Een dergelijke remarketing campagne kan op allerlei manieren ingezet worden en is dus ideaal voor branding doeleinden. Kortom: uw naam (beeld) terug laten komen en voor herhaling zorgen op een gemakkelijke en goedkope manier.

Heeft u interesse om net als onze opdrachtgever een Remarketing campagne te starten of meer informatie? Bel ons op 0546-807480 of mail ons.