MailPlus connector voor Magento-platforms

Je bekijkt op dit moment een oudere story. De inhoud hiervan kan verouderd zijn. Bekijk hier onze laatste stories
 

MailPlus

MailPlus is de meest gebruikte professionele e-mail marketingapplicatie in Nederland voor het midden en topsegment. De filosofie achter de producten is dat het compleet, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar moet zijn. Op deze manier maakt MailPlus e-mail marketing voor elke organsiatie mogelijk.

Magento

Een gebruiksvriendelijk en zeer uitgebreid e-commercepakket dat volledige controle biedt over design, inhoud en functionaliteit van een webshop. Daarnaast beschikt Magento ook over handige functies zoals zoekmachine optimalisatie en catalogusmanagement. Magento is schaalbaar en daarmee uiterst geschikt voor zowel grote als kleine webshops.

Samen sterk

Deze MailPlus connector voor magento platforms is ontwikkeld door Magento-specialist Techtwo Internetdiensten. De connector is geschikt voor:

  • Magento-community
  • Magento Professional
  • Magento Enterprise

De connector is binnenkortgratis te downloaden via de website van Techtwo Internetdiensten.

Voordelen

Klantgegevens worden automatisch uitgewisseld tussen Magento en MailPlus. Door deze geautomatiseerde handeling bespaart de webshop-beheerder veel tijd, dit omdat er geen export- en importhandelingen gedaan hoefen worden.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Automatische gegevensuitwisseling
  • Productgegevens plaatsen in nieuwsbrieven
  • Herstel contact met klanten door follow-up bounces
  • Investeren in maatwerkintegratie niet meer nodig

Bekijk hieronder de werking van de MailPlus-connector voor Magento:

Het ConnectPakket van Magento is hier te downloaden!

Adwise Internetmarketing is partner van MailPlus en specialist op het gebied van e-mail marketing, tevens hebben wij Magento specialisten in huis.

Wilt u meer informatie over n van deze onderwerpen of de kracht van beide? Neem dan contact op met Adwise Internetmarketing

Auteur: Rick ten Voorde