Laat je inspireren tijdens Business Meets Twente 2015!

Je bekijkt op dit moment een oudere story. De inhoud hiervan kan verouderd zijn. Bekijk hier onze laatste stories
 

Tijdens Business Meets Twente, een van de grootste B2B evenementen van Oost-Nederland, verzorgen wij maar liefst twee inspirerende seminars en zijn onze adviseurs en consultants twee dagen lang beschikbaar in onze stand om vrijblijvend te sparren over jouw vraagstukken over het digitale medialandschap. Kom ook en laat je inspireren!

Seminar Hoe bereik je effectief je doelgroep (hoofdpodium)

Op woensdag 18 november geeft Jeroen Roozendaal, internetmarketeer bij Adwise Internetmarketing, samen met gastspreker Willem Albert Bol van de Persgroep een seminar Hoe bereik je effectief je doelgroep op het hoofdpodium van Business Meets Twente. Centraal in dit seminar staan de trends en ontwikkelingen van het (digitale) medialandschap. Door al deze nieuwe ontwikkelingen is het complex om de juiste keuzes te maken. Het maximale rendement uit marketing/media-investeringen willen we allemaal. Hoe werkt aandacht en hoe zorg je voor effectieve communicatie en synergie tussen alle (online)middelen om je doelgroep te bereiken? Bezoek dit seminar en krijg inzicht in de allerlaatste ontwikkelingen. Ook kun je rekenen op bruikbare tips en tricks op het gebied van effectieve marketing communicatie. Het seminar wordt gehouden op het hoofdpodium van Business Meets Twente 2015 op woensdag 18 november van 15:30 tot 16:30 uur en is gratis toegankelijk.

Seminar Hoe optimaliseer je de klantbeleving

De volgende dag zal Tom de Haas, senior business consultant en UX consultant bij Adwise Internetmarketing, een seminar geven over het optimaliseren van de klantbeleving. Veel bedrijven met online dienstverlening hebben het over 'de klant centraal stellen', echter weinig bedrijven doen het. In deze sessie legt Tom de Haas uit wat het belang is van het denken vanuit de klant, hoe je dit kunt doen en welke resultaten ermee behaald kunnen worden. Het seminar wordt gehouden in seminarruimte 2 van Business Meets Twente 2015 op donderdag 19 november van 14:30 tot 15:30 uur en is tevens gratis toegankelijk.

Bezoek ook onze stand

Gedurende dit tweedaagse event heeft Adwise Internetmarketing de beschikking over een ruime stand (nummer 34) op de beursvloer, gesitueerd schuin tegenover de uitgang van seminarruimte 1. In deze standruimte zijn onze adviseurs en consultants volledig beschikbaar om je vrijblijvend te helpen met jouw vraagstukken over het digitale medialandschap.

Over Business Meets Twente

Op 18 en 19 november 2015 vindt Business Meets Twente plaats in Go Planet Expo Hall te Enschede, een jaarlijks terugkerend grootschalig B2B evenement in Oost-Nederland. Dit tweedaagse evenement en is een perfecte gelegenheid voor ondernemers om te netwerken. Daarnaast biedt het evenement de ruimte om kennis en inzichten te delen, waarbij inspirerende lezingen en workshops niet ontbreken. Het centrale thema is ondernemend samenwerken. De achterliggende gedachte is dat door slim samen te werken nieuwe, creatieve ideen en business modellen tot stand komen.

Data en openingstijden:
Woendag 18 november van 13.00 - 20.00 uur
Donderdag 19 november van 13.00 - 18.00 uur

Ook inspiratie opdoen?

Wil je dit event en onze seminars ook bijwonen? Het bezoeken van Business Meets Twente is gratis.
Meld je aan via de website van Business Meets Twente. Graag tot daar!