Challenge us
menu

KeesSmit.nl wint samen met Adwise toonaangevende award

Je bekijkt op dit moment een oudere story. De inhoud hiervan kan verouderd zijn. Bekijk hier onze laatste stories
 

Ons team heeft op 28 mei 2015 tijdens Meet Magento de allereerste Magento Community-award in ontvangst mogen nemen voor de webshop KeesSmit.nl. Meet Magento is een jaarlijks terugkerend evenement dat je als webshop-eigenaar en Magento-kenner niet wilt missen! We zijn natuurlijk trots op deze award, die de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de webwinkel van Kees Smit Tuinmeubelen onderstreept.

Winner Meet Magento Award

Meet Magento Community-Award voor KeesSmit.nl

Webshop-eigenaren, e-commerce-experts en developers komen naar Meet Magento om kennis op te doen, ervaringen uit te wisselen en te netwerken op het gebied van Magento en e-commerce. De organisatie van dit evenement heeft dit jaar de Meet Magento-awards gentroduceerd. Thijs Wolbers, onze e-commerceconsultant zegt: We twijfelden geen moment toen Meet Magento de Awards aankondigde en hebben de vernieuwde webshop van Kees Smit Tuinmeubelen direct aangemeld.

De webwinkel van Kees Smit Tuinmeubelen werd als case genomineerd binnen de categorie Beste Magento Community. We hebben samen met Kees Smit hard gewerkt aan een vernieuwde webshop waar de eindgebruiker centraal staat. Tijdens de feestelijke uitreiking op 28 mei 2015 is dit harde werk beloond en mochten we de allereerste Meet Magento community-Award voor de webshop van Kees Smit Tuinmeubelen in ontvangst nemen. We zijn natuurlijk trots op deze erkenning, een blijk van waardering van de jury en het publiek voor de aandacht die we aan de gebruiksvriendelijkheid en het design hebben besteed. Een knappe prestatie van ons team waarmee we onszelf een echte Magento webshop specialist mogen noemen!

Meet Magento Community Award

Wat zijn de Meet Magento Awards?

Meet Magento verbindt shop-eigenaren, managers, specialisten en ontwikkelaars, oftewel mensen met verschillende achtergronden en verschillende doelen. Tijdens dit evenement doen zij kennis en inspiratie op en delen zij ervaringen met elkaar. Dit jaar vond de beursMeet Magento plaats van 27 t/m 28 mei in de Jaarbeurs in Utrecht en werden voor het eerst de Meet Magento-awards uitgereikt: Innovatie staat centraal en daar hoort beloning en erkenning bij. Dit is precies de reden waarom de Meet Magento-awards in het leven zijn geroepen. De genomineerden voor 6 verschillende categorien zijn door een vakjury gekozen, waarna het publiek zijn stem uit mocht brengen. Op de tweede dag van Meet Magento zijn tijdens een uitreiking onder leiding van dagvoorzitter Gijs Nillessen de allereerste winnaars bekend gemaakt:

  • Beste Magento Community: KeesSmit.nl
  • Beste Magento Enterprise (premium versie Magento): Koffiecentrale.nl
  • Beste Magento Nieuwkomer: Fietsenconcurrent.nl
  • Beste Magento Extensie: PostNL-extensie voor Magento
  • Beste Magento Innovatie: JMango360 mobiele applicatie
  • Beste individuele bijdrage aan de Magento community: Arjen Miedema

De Awardshow vormde een feestelijk einde van twee leerzame dagen van de zevende editie van Meet Magento, waar bezoekers van alles hebben geleerd over het grootste e-commerceplatform ter wereld.

Over de webshop KeesSmit.nl

Kees Smit Tuinmeubelen heeft een webshop en vestigingen in Amersfoort en Almelo. Deze tuinmeubelspecialist is in 2014 verkozen tot beste tuinmeubelwinkel van de Benelux en heeft met ca. 300 sets en meer dan 1000 mogelijke combinaties een compleet assortiment aan tuinmeubelen. Kees Smit Tuinmeubelen werkt op online marketinggebied nauw samen met ons samen. We stellen elk jaar een volledige online strategie op waarbij een omnichannel focus centraal staat en voeren deze fullservice uit. Daarop aansluitend hebben wij in samenwerking met Colijn IT de webshop van Kees Smit Tuinmeubelen onlangs vernieuwd, volledig afgestemd op de eindgebruiker.

#1 Fullservice Digital Agency 2021