Is E-commerce een dom business model? Google krijgt concurrerende zoekmachine, Instagram introduceert checkout en nieuwe domein autoriteitsscores?

 
In deze aflevering van de podcast 'Digital Brains' praten Daan Loohuis, Marijn ten BulteenJeroen Roozendaalje bij over ontwikkelingen op het gebied van digital marketing

De onderwerpen van Podcast #24:

Is E-commerce het domste business model ter wereld? Volgens Pieter Zwart van CoolBlue wel. En verder in deze aflevering:

  • Google krijgt concurrentie van Ahrefs die een eigen zoekmachine willen starten
  • Instagram introduceert checkout zodat je in-app kunt afrekenen
  • Wat je moet weten over ITP2.1
  • Zijn de nieuwe domein autoriteitsscores reden tot paniek?
  • Hoe toon je veel producten op je website volgens Google?
Beluister deze podcast hieronder via Anchor. Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via Spotify,iTunes,Google Podcast of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hieronder hoe het abonneren op deze podcast werkt.

Shownotes

Wat ons opviel
SEO
Social

 

Tips of reageren?

Heb je tips, ideen voor onderwerpen of wil je gewoon reageren? Laat het ons weten via podcast@adwise.nl.

Abonneren op de podcast?

Op een iPhone of iPad is de Podcasts-app standaard genstalleerd, op een Android toestel kun je de Google Podcast-app downloaden via de Play Store.Hierin kun je zoeken naar podcasts, je abonneren en afleveringen direct afspelen. Kom je op het internet een iTunes-link naar een podcast tegen, dan wordt deze direct in de Podcasts-app geopend. Ook op Macs en pc's zijn podcasts te vinden in iTunes.