#12: Hoe politieke partijen ons online beïnvloeden, zware tijden voor Facebook, slimme speakers en voice

Je bekijkt op dit moment een oudere story. De inhoud hiervan kan verouderd zijn. Bekijk hier onze laatste stories
 
In deze aflevering van de podcast 'Digital Brains' praten Niels Hobert, Joris KroesenJeroen Roozendaalje bij over ontwikkelingen op het gebied van digital marketing

De onderwerpen van Podcast #12:

Politieke partijen proberen met online campagnes onze politieke voorkeur te benvloeden. We bespreken hoe dat in Nederland gebeurt, maar hebben het ook over de ontwikkelingen bij Facebook en Cambridge Analytica. Het is n van de redenen waarom Facebook onder vuur ligt. Het social platform heeft het zwaar en probeert het vertrouwen terug te winnen. Verder bespreken we nieuwe Facebook features, de adblocker van Chrome, is Vero een hype of een serieus nieuw social platform? En slimme speakers nemen een vlucht in de VS. Wat betekent dit voor de ontwikkelingen van voice marketing en wanneer is Nederland aan de beurt?

Hosts: Jeroen Roozendaal, Niels Hobert, Joris Kroes

Beluister deze podcast hieronder via Soundcloud. Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hieronder hoe het abonneren op deze podcast werkt.

Shownotes

Tips of reageren?

Heb je tips, ideen voor onderwerpen of wil je gewoon reageren? Laat het ons weten via [email protected].

Abonneren op de podcast?

Op een iPhone of iPad is de Podcasts-app standaard genstalleerd. Hierin kun je zoeken naar podcasts, je abonneren en afleveringen direct afspelen. Kom je op het internet een iTunes-link naar een podcast tegen, dan wordt deze direct in de Podcasts-app geopend. Ook op Macs en pc's zijn podcasts te vinden in iTunes.

Android

Android-telefoon beschikken niet standaard over een podcast-app, maar er zijn genoeg alternatieven te vinden in Google Play.