Online marketing basistraining CRKBO gecertificeerd (én gratis te volgen)

Al jaren delen wij vanuit de Adwise Academy onze expertise via kennissessies, workshops, seminars, trainingen en opleidingen. Begin dit jaar is daar een compleet nieuwe opleiding bij gekomen: de online marketing basistraining. 

In deze 7 weken durende opleiding (2 uur per week klassikaal, 3 uur e-coaching en gemiddeld 1 dag thuisstudie), die uitermate geschikt is voor iedereen met een relevante opleiding op (minimaal) MBO+ niveau die zich wil gaan specialiseren in online marketing, leren de deelnemers onder andere over Google Adwords, Google Analytics, Zoekmachine optimalisatie en Facebook marketing. Ook behalen de deelnemers de bijbehorende Google certificaten.

CRKBO Certificering

In samenwerking met Baan-Academy / Sollicitatietools is de opleiding onlangs door het Centraal Register Kortdurend Beroeps Onderwijs (CRKBO) gecertificeerd. Naast het feit dat dit de kwaliteit van de opleiding onderstreept, geeft het cursisten ook de mogelijkheid de opleiding (ter waarde van € 2.500,-) in bijna alle gevallen kosteloos te volgen door gebruik te maken van de UWV scholingsvoucher. Het UWV heeft de functie “online marketeer” namelijk opgenomen op de lijst met kansrijke beroepen. Een unieke kans voor iedereen die aan de slag wil met online marketing en het vak wil leren van echte specialisten.

Online marketing basistraining certificaat uitreiking

e-Academy.org (30 PE punten)

Behalve de CRKBO certificering is de online marketing basistraining ook door de e-Academy van Thuiswinkel.org erkend. Dit betekent dat marketeers die als professional in het register van e-Academy.org staan geregistreerd recht hebben op toekenning van maar liefst 30 PE punten. Hiermee voldoen ze in één klap aan de jaarlijkse norm en tonen ze aan dat ze beschikken over actuele vakkennis m.b.t. vaardigheden, ontwikkelingen en trends.

Deel deze blog!

Wil jij ook online marketeer worden en het vak leren van ervaren specialisten?

Wil jij ook online marketeer worden en het vak leren van ervaren specialisten?

Ga naar de website voor actuele startdata en schrijf je vandaag nog in!

Bekijk actuele startdata

Klanten over ons

Mandy Schild van Demarec OilQuick Challenge

Adwise heeft onze merkbekendheid in een technische nichemarkt vergroot, met slimme digital marketing en een effectieve en vooral leuke samenwerking!

Mandy Schild
Demarec OilQuick Challenge
Review van Demarec over Demarec OilQuick Challenge

Certificeringen

Samen succesvol business ambities realiseren
#FUN #Passie #TOONAANGEVENDE EXPERTISE ADWISE.NL