Online marketing basistraining CRKBO gecertificeerd (én gratis te volgen)

Je bekijkt op dit moment een oudere story. De inhoud hiervan kan verouderd zijn. Bekijk hier onze laatste stories
 

Al jaren delen wij vanuit de Adwise Academy onze expertise via kennissessies, workshops, seminars, trainingen en opleidingen. Begin dit jaar is daar een compleet nieuwe opleiding bij gekomen: de online marketing basistraining.

In deze 7 weken durende opleiding (2 uur per week klassikaal, 3 uur e-coaching en gemiddeld 1 dag thuisstudie), die uitermate geschikt is voor iedereen met een relevante opleiding op (minimaal) MBO+ niveau die zich wil gaan specialiseren in online marketing, leren de deelnemers onder andere over Google Adwords, Google Analytics, Zoekmachine optimalisatie en Facebook marketing. Ook behalen de deelnemers de bijbehorende Google certificaten.

CRKBO Certificering

In samenwerking met Baan-Academy / Sollicitatietools is de opleiding onlangs door het Centraal Register Kortdurend Beroeps Onderwijs (CRKBO) gecertificeerd. Naast het feit dat dit de kwaliteit van de opleiding onderstreept, geeft het cursisten ook de mogelijkheid de opleiding (ter waarde van 2.500,-) in bijna alle gevallen kosteloos te volgen door gebruik te maken van de UWV scholingsvoucher. Het UWV heeft de functie online marketeer namelijk opgenomen op de lijst met kansrijke beroepen. Een unieke kans voor iedereen die aan de slag wil met online marketing en het vak wil leren van echte specialisten.

Online marketing basistraining certificaat uitreiking

e-Academy.org (30PE punten)

Behalve de CRKBO certificering is de online marketing basistraining ook door de e-Academy van Thuiswinkel.org erkend. Dit betekent dat marketeers die als professional in het register vane-Academy.org staan geregistreerd recht hebben op toekenning van maar liefst 30 PE punten. Hiermee voldoen ze in n klap aan de jaarlijkse norm en tonen ze aan dat ze beschikken over actuele vakkennis m.b.t. vaardigheden, ontwikkelingen en trends.