Google vraagt: "What do you love?"

Google heeft een gigantisch aanbod van verschillende diensten waarbij de ene dienst meer gebruikt wordt dan de andere. Recentelijk heeft Google vele veranderingen doorgevoerd aan haar belangrijkste dienst, de zoekmachine. Deze veranderingen hebben maar één doel, namelijk de zoekresultaten meer sociaal en persoonlijk maken (zoals u in een eerder blogbericht over social search heeft kunnen lezen). Eigenlijk wil Google maar één ding van u weten: "What do you love?" Een vraag die ertoe moet leiden dat u snel kunt vinden waar u naar op zoek bent.

Nieuwe zoekdienst

Zonder hieraan veel bekendheid te geven heeft Google onlangs een nieuwe zoekdienst gelanceerd; What Do You Love. Dat deze zoekdienst nu bekender gaat worden bij het grote publiek heeft waarschijnlijk te maken de langverwachte lancering van Google+.

What Do You Love

Wat is "What Do You Love"?

What Do You Love verbindt alle diensten die Google in de loop van haar bestaan heeft geïntroduceerd. Bij een zoekopdracht in deze zoekmachine komt alle mogelijke content naar voren. Afbeeldingen, video's en blogs, maar ook resultaten uit bijvoorbeeld Google Trends, Google Translate of Books. Alles op een overzichtelijke, visuele manier gepresenteerd. Voor een zoekopdracht op het woord "zomer" is dit het resultaat:

What Do You Love

Toekomst voor WDYL

De toekomst van deze zoekdienst van Google hangt waarschijnlijk sterk af van het succes van Google+, dit sociale netwerk levert namelijk de mooiste input. Want wie weet nu beter waar u van houdt dan uzelf.
Wilt u meer weten over wat deze dienst voor u kan betekenen, neem dan gerust contact met ons op.

Deel deze blog!

Geïnspireerd geraakt?

Geïnspireerd geraakt?

Spar vrijblijvend met een internetmarketing adviseur of specialist. 
We delen onze expertise graag met je!

Spar met ons verder!

Klanten over ons

Patricia Oschatz van Fintessa

Een professioneel bureau met een deskundig en daadkrachtig team dat meedenkt en adequaat de voortgang van lopende projecten oppakt.

Patricia Oschatz
Fintessa
Review van Fintessa over Fintessa

Certificeringen

Samen succesvol business ambities realiseren
#FUN #Passie #TOONAANGEVENDE EXPERTISE ADWISE.NL