Google update, influencers omzeilen algoritmes, Snapchat nog niet uit dal en Facebook vergeet en date

In deze aflevering van de podcast 'Digital Brains' praten Niels Hobert, Michel Kuipers en Jeroen Roozendaal je bij over ontwikkelingen op het gebied van digital marketing

De onderwerpen van Podcast #14:

Halveert Google het aantal tekens in de zoekresultaten toch weer naar 155? Influencers omzeilen algoritmes van Facebook, YouTube en Instagram met Instagram Stories. Facebook voegt 'clear history'-functie toe en lanceert een dating app, en het redesign van Snapchat is niet voldoende om gebruikers te behouden. Verder blikken we terug op Google i/o, nemen we een kijkje in de toekomst en bespreken we het nieuws dat de Amerikaanse Funda, Zillow, zelf huizen gaat kopen.

Hosts: Jeroen Roozendaal, Niels Hobert, Michel Kuipers

Beluister deze podcast hieronder via Soundcloud. Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hieronder hoe het abonneren op deze podcast werkt.

Shownotes

Tips of reageren?

Heb je tips, ideeën voor onderwerpen of wil je gewoon reageren? Laat het ons weten via podcast@adwise.nl.

Abonneren op de podcast?

Op een iPhone of iPad is de Podcasts-app standaard geïnstalleerd. Hierin kun je zoeken naar podcasts, je abonneren en afleveringen direct afspelen. Kom je op het internet een iTunes-link naar een podcast tegen, dan wordt deze direct in de Podcasts-app geopend. Ook op Macs en pc's zijn podcasts te vinden in iTunes.

Android

Android-telefoon beschikken niet standaard over een podcast-app, maar er zijn genoeg alternatieven te vinden in Google Play.

Deel deze blog!

Geïnspireerd geraakt?

Geïnspireerd geraakt?

Spar vrijblijvend met een internetmarketing adviseur of specialist. 
We delen onze expertise graag met je!

Spar met ons verder!

Klanten over ons

Marcel Heijboer van Atkins

This case is smartly tackled on intrinsic needs, for which we promote our faithful followers in a natural way to convert towards a product purchase – both online as well as offline in our store.

Marcel Heijboer
Atkins
Review van Atkins over Atkins

Certificeringen

Samen succesvol business ambities realiseren
#FUN #Passie #TOONAANGEVENDE EXPERTISE ADWISE.NL