#13: Google's Mobile First Index, nieuwe Google Adwords interface, JUKE en zien we nog wel ads? - Podcast 13

Je bekijkt op dit moment een oudere story. De inhoud hiervan kan verouderd zijn. Bekijk hier onze laatste stories
 
In deze aflevering van de podcast 'Digital Brains' praten Niels Hobert, Wouter Nieuwerth enJeroen Roozendaalje bij over ontwikkelingen op het gebied van digital marketing

De onderwerpen van Podcast #13:

Google rolt de Mobile First Index uit. Wat zijn de gevolgen voor SEO en je vindbaarheid? Is de nieuwe Adwords interface echt een verbetering? YouTube komt met een erg interessante nieuwe retargeting functie. JUKE gaat de concurrentie met Spotify aan. En welke gevolgen hebben on demand diensten voor de (online) marketing. Zien en horen we nog wel advertenties?

Hosts: Jeroen Roozendaal, Niels Hobert, Wouter Nieuwerth

Beluister deze podcast hieronder via Soundcloud. Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hieronder hoe het abonneren op deze podcast werkt.

Shownotes

Tips of reageren?

Heb je tips, ideen voor onderwerpen of wil je gewoon reageren? Laat het ons weten via [email protected].

Abonneren op de podcast?

Op een iPhone of iPad is de Podcasts-app standaard genstalleerd. Hierin kun je zoeken naar podcasts, je abonneren en afleveringen direct afspelen. Kom je op het internet een iTunes-link naar een podcast tegen, dan wordt deze direct in de Podcasts-app geopend. Ook op Macs en pc's zijn podcasts te vinden in iTunes.

Android

Android-telefoon beschikken niet standaard over een podcast-app, maar er zijn genoeg alternatieven te vinden in Google Play.