Google Adsense komt met nieuwe zoekfunctie mogelijkheden

Met Google Adsense voeg je jouw website toe aan het Google Display Network. In ruil daarvoor krijg je een vergoeding per klik die je site genereert. Binnen Google Adsense bestond de mogelijk al om tekstadvertenties te plaatsen, maar er is nu een nieuwe optie aan toegevoegd die het nog aantrekkelijker maakt voor website eigenaren.

Op veel websites bestaat de mogelijk om binnen de website de zoekfunctie te gebruiken. Google Adsense voegt nu de optie toe om de resultaten die worden weergegeven binnen de website te vertonen zoals ze ook in Google zelf worden getoond. Zo voorkom je overbodige informatie en het wegklikken van de gebruiker.

Deze nieuwe optie is vooral voor webwinkels een uitkomst. Een webwinkel heeft vaak een zoekfunctie op de website zodat er makkelijk gezocht kan worden. Het grote voordeel voor adverteerders is dat ze zich nu nog specifieker kunnen richten op keywords, waardoor het makkelijker wordt om hun doelgroep te bereiken. 

Deel deze blog!

Geïnspireerd geraakt?

Geïnspireerd geraakt?

Spar vrijblijvend met een internetmarketing adviseur of specialist. 
We delen onze expertise graag met je!

Spar met ons verder!

Klanten over ons

Mark Abbes van Mijn Qredits

Al in 2012 ontstond het idee om een persoonlijke omgeving in te richten en samen met Adwise hebben we dit nu succesvol gerealiseerd

Mark Abbes
Mijn Qredits
Review van Qredits over Mijn Qredits

Certificeringen

Samen succesvol business ambities realiseren
#FUN #Passie #TOONAANGEVENDE EXPERTISE ADWISE.NL