Gmail: nieuwe mogelijkheden in de Promotions Tab

Google kondigde in 2013 ‘Gmail Tabs’ aan. Vanaf toen moesten marketeers beter na gaan denken over hoe ze nóg beter op kunnen vallen in de inbox van ontvangers. Gmail tabs zorgt er namelijk voor dat Gmail je e-mails automatisch voor je indeelt in 5 verschillende tabbladen. Deze tabbladen maken onderscheid tussen persoonlijke e-mails (primair), updates, social berichten, forums en promotionele berichten zoals nieuwsbrieven. Dit maakte het e-mailmarketeers een stuk uitdagender om op te vallen tussen alle commerciële berichten.

Maar daar is nu verandering in gekomen! Gmail heeft op 5 december namelijk een nieuwe update uitgerold die extra kansen biedt om op te vallen binnen de Promotions (reclame) tab.

Lees het hele artikel

In de blog van Elke op Frankwatching lees je alles over deze nieuwe update/functionaliteiten en hoe je hier direct van kunt profiteren. Daarnaast vind je er twee handige builders, waarmee je deze features makkelijk toepast in je eigen nieuwsbrieven!

Deel deze blog!

Meer weten over de nieuwe update van Gmail?

Meer weten over de nieuwe update van Gmail?

Neem gerust contact met ons op op! Wij delen onze kennis graag!

Neem contact op

Klanten over ons

Eddy van Heel  van Foto-declaratie app

Voor ons als ondernemers fijn dat we geen omkijken meer naar de bonnen hebben, én voor de administratie scheelt het aanzienlijk in tijd! Een win-win situatie

Eddy van Heel
Foto-declaratie app
Review van Foto declaratie-app over Foto-declaratie app

Certificeringen

Samen succesvol business ambities realiseren
#FUN #Passie #TOONAANGEVENDE EXPERTISE ADWISE.NL