Gmail: nieuwe mogelijkheden in de Promotions Tab

Google kondigde in 2013 ‘Gmail Tabs’ aan. Vanaf toen moesten marketeers beter na gaan denken over hoe ze nóg beter op kunnen vallen in de inbox van ontvangers. Gmail tabs zorgt er namelijk voor dat Gmail je e-mails automatisch voor je indeelt in 5 verschillende tabbladen. Deze tabbladen maken onderscheid tussen persoonlijke e-mails (primair), updates, social berichten, forums en promotionele berichten zoals nieuwsbrieven. Dit maakte het e-mailmarketeers een stuk uitdagender om op te vallen tussen alle commerciële berichten.

Maar daar is nu verandering in gekomen! Gmail heeft op 5 december namelijk een nieuwe update uitgerold die extra kansen biedt om op te vallen binnen de Promotions (reclame) tab.

Lees het hele artikel

In de blog van Elke op Frankwatching lees je alles over deze nieuwe update/functionaliteiten en hoe je hier direct van kunt profiteren. Daarnaast vind je er twee handige builders, waarmee je deze features makkelijk toepast in je eigen nieuwsbrieven!

Deel deze blog!

Meer weten over de nieuwe update van Gmail?

Meer weten over de nieuwe update van Gmail?

Neem gerust contact met ons op op! Wij delen onze kennis graag!

Neem contact op

Klanten over ons

Mandy Schild van Demarec OilQuick Challenge

Adwise heeft onze merkbekendheid in een technische nichemarkt vergroot, met slimme digital marketing en een effectieve en vooral leuke samenwerking!

Mandy Schild
Demarec OilQuick Challenge
Review van Demarec over Demarec OilQuick Challenge

Certificeringen

Samen succesvol business ambities realiseren
#FUN #Passie #TOONAANGEVENDE EXPERTISE ADWISE.NL