Genomineerd voor Meet Magento Awards 2015

Je bekijkt op dit moment een oudere story. De inhoud hiervan kan verouderd zijn. Bekijk hier onze laatste stories
 

In de eerste editie van de Meet Magento Awards is de Magento Webshop van Kees Smit Tuinmeubelen genomineerd in de categorie Magento Community. Daar zijn wij als ontwikkelaar van de webshop natuurlijk erg trots op! Op 28 mei wordt bekend gemaakt wie de uiteindelijke winnaar wordt.

Op het moment dat Meet Magento aankondigde om de Meet Magento Awards te introduceren hebben we direct besloten om de recent totaal vernieuwde (mobiele) webshop van Kees Smit Tuinmeubelen aan te melden. Tot onze grote vreugde heeft de vakjury bekend gemaakt dat deze case is genomineerd voor deze hagelnieuwe Awards.

Meet Magento

Meet Magento is een 3 daags event dat volledig in het teken staat van Magento, een e-commerce platform. Het event heeft een uitgebreid programma zowel voor webwinkeliers als ontwikkelaars en e-commerce managers.

De Awards

Op Meet Magento staat innovatie centraal, dus daar hoort ook beloning en erkenning bij. Daarom introduceert Meet Magento dit jaar voor het eerst de Meet Magento Awards. In totaal zijn er zes awards te verdienen voor verschillende categorien.

Op de tweede dag van Meet Magento, 28 mei, worden de winnaars bekend gemaakt die gekozen worden door het publiek en de vakjury