Genomineerd voor de groeibokaal van Mailplus!

MailPlus is de meest gebruikte professionele e-mail marketingapplicatie voor het midden en topsegment. Als partner van MailPlus is Adwise Internetmarketing genomineerd om één van de drie “groeibokalen” in ontvangst te nemen. De groeibokaal is bedoeld voor partners die de beste resultaten hebben laten zien het afgelopen jaar.

Donderdag 26 mei organiseert MailPlus het Partnerevent 2011 te Maarssen. Tijdens deze partnermiddag zullen de adviseurs van Adwise aanwezig zijn om kennis op te doen en hun opgedane kennis en ervaringen te delen. Op deze manier kunnen we klanten blijven voorzien van het beste advies, inspelend op de laatste ontwikkelingen. Natuurlijk hopen we deze middag de groeibokaal in de wacht te mogen slepen.

Wilt u meer weten over Mailplus voor uw organisatie? Bekijk dan onze productpagina van Mailplus. Hier vindt u onder meer informatie en video’s over Mailplus. Ook kunt u hier vrijblijvend een demo of een offerte opvragen. 

Deel deze blog!

Geïnspireerd geraakt?

Geïnspireerd geraakt?

Spar vrijblijvend met een internetmarketing adviseur of specialist. 
We delen onze expertise graag met je!

Spar met ons verder!

Klanten over ons

Mark Abbes van Mijn Qredits

Al in 2012 ontstond het idee om een persoonlijke omgeving in te richten en samen met Adwise hebben we dit nu succesvol gerealiseerd

Mark Abbes
Mijn Qredits
Review van Qredits over Mijn Qredits

Certificeringen

Samen succesvol business ambities realiseren
#FUN #Passie #TOONAANGEVENDE EXPERTISE ADWISE.NL